Het mooist versierde café van Kaaiendonk Ook dit…

[ad_1]
Het mooist versierde café van Kaaiendonk

Ook dit jaar hebben de Kaaiendonkse kasteleins weer hun uiterste beste gedaan om hun Leuttempeltjes zo origineel, creatief, carnavalesk en zo goed mogelijk op het motto aangepast, te versieren.
De commissie “mooist versierde café”, heeft op vrijdag avond alle Kaaiendonkse leuttempeltjes bezocht. Haar taak wordt elk jaar moeilijker aangezien er weer een goede competitie bestaat om deze fel begeerde titel. De top drie lag dan ook bijzonder dicht bij elkaar dit jaar.
Maar na ampel beraad heeft de commissie een winnaar benoemd. Dit jaar is het mooist versierde café van Kaaiendonk: Brasserie MIX.
Hier is duidelijk zichtbaar waar de Goeie Bojem vandaan komt want Adrie Kersten presenteert hier de Mienussen van de afgelopen decennia. Ook is er aandacht besteed aan de historie van Kaaiendonk en presteert MIX zich als een waar Kaaiendonks mini-museum. Tevens is de aankleding van Brasserie MIX perfect in balans met de doelgroep.
De commissie heeft bepaald dat Brasserie MIX zich hiermee duidelijk onderscheidt van de andere leuttempeltjes en benoemd daarom dit leuttempeltje tot mooist versierde café 2018.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.