Jongen (16) rijdt auto en veroorzaakt aanrijding i…

[ad_1]
Jongen (16) rijdt auto en veroorzaakt aanrijding in Oosterhout

Een 16-jarige jongen uit Oosterhout reed vrijdagavond 9 februari in een auto door de Torenstraat. Hier kwam hij in aanraking met een ander voertuig. Hij stopte niet, maar reed direct weg. De politie hield de jongen even later aan.

Het slachtoffer zat die avond rond 21.45 uur in zijn auto te wachten, tot ineens iemand tegen zijn voertuig reed. De bestuurder van het andere voertuig reed achteruit en vluchtte weg in de richting van het Torenkwartier. Zijn kentekenplaat bleef door de aanrijding achter. Er raakte bij de aanrijding niemand gewond en er ontstond enkel materiële schade. Verschillende omstanders waren getuigen van de aanrijding.

Onderzoek
Na onderzoek kwam de politie de gevluchte bestuurder op het spoor. De jongen bleek de auto van een familielid zonder toestemming te hebben meegenomen. Hiernaast was hij niet in het bezit van een rijbewijs en verliet hij de plaats van het ongeval zonder zijn identiteit bekend te maken. De jongen is aangehouden en zit vast voor verder onderzoek.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.