Feest bij Brabants Museum Oud Oosterhout. Dit jaa…

[ad_1]
Feest bij Brabants Museum Oud Oosterhout.

Dit jaar bestaat het Brabants Museum Oud Oosterhout 25 jaar. De officiële opening van ons mooie museum vond plaats in 1993 met filmopnamen van ORTS. De oprichter was Frans van der Leeuw. Dit heugelijke feit willen wij speciaal gaan vieren, de eerste feestdag van deze gebeurtenis is op zondag 8 april 2018 met de seizoensopening. Alle miniaturen van kerken/winkels/bedrijven en woonhuizen in totaal 300 staan dan weer in ons mooie park.
Speciaal op deze datum (8 april) nodigen wij alle echtparen uit die in 2018 kun “zilveren bruiloft” vieren of nog gaan vieren, dus die getrouwd zijn in 1993 Daarnaast nodigen iedereen uit die dit jaar 25 jaar wordt. Wij hebben voor hen iets speciaals op deze dag.
U kunt van tevoren melding maken van Uw aanwezigheid maar dit is niet noodzakelijk. Ook hebben wij het plan om een mooie collectie/expositie te maken van foto’s die betrekking hebben op 25 jaar huwelijken (Zilverenbruiloft) van u of van uw ouders en/of grootouders.
Indien u foto’s heeft van een 25-jarige bruiloft dan graag de namen vermelden van de personen die op de foto staan, (geen groepsfoto’s van meerdere familieleden en/of genodigden, alleen gezinsfoto’s).
U kunt dit digitaal opsturen vóór 20 maart 2018 naar ons Museum email: info@brabantsmuseumoudoosterhout.nl

Voorbeeld: een gezinsfoto van een 25-jarig huwelijk uit 1947.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.