TSC had zeker een gelijkspel verdiend bij koploper…

[ad_1]
TSC had zeker een gelijkspel verdiend bij koploper Jeka, nu 2-1 verlies.

Een zwaar gehavend TSC trad door omstandigheden aan met liefst 6 invallers tegen de koploper. Jeroen van Leijsen , Marnix van der Velden , Samuel van de Haspel, Sofyan Asrih, Jari van Helvoort, Wouter Kops stonden vandaag allemaal aan de verkeerde zijde van de lijn . Helaas was er dan ook nog de bijzonder grote last die een aantal TSC spelers met zich mee droeg. Afgelopen weekend was een van hun medespelers , grote vriend en spelers maatje uit de A jeugd Rutger de Groot plotseling overleden. Heel de week stond bij de jongens de vraag hoe kan zoiets verschrikkelijks gebeuren en waarom hij ? Niemand kan daar een antwoord op geven maar feit is wel dat dit gebeuren binnen welke club dan ook een bijzonder groot impact heeft. Ook vanaf deze plaats wil ik dan ook zijn directe naasten , familie, vrienden en kennissen namens heel TSC heel veel sterkte toewensen voor nu en de moeilijke en zware tijden die gaan komen. Bij de aftrap in Breda werd dan ook direct 1 minuut stilte gehouden en stil gestaan bij dit overlijden. De wedstrijd begon even later en binnen no time in de 2e minuut stonden de Bredanaars al op 1-0. Een hoge bal richting doelman Yannick Millenaar leek een peulenschil. Waar niemand op rekende was echter dat de TSC doelman de bal zomaar door zijn handen liet glippen. Geen probleem als de Jeka spits maar niet in de buurt was geweest. Nu reageerde deze attent en keek TSC tegen een achterstand aan. Vanaf dat moment leek TSC echt wakker geschud , nam het spel in handen en de koploper uit Breda had de handen vol aan TSC. Diverse kansen voor o.a. Bas Blokdijk, Pascal Ippel en Joury den Boogert werden onbenut. Wel een paar fikse blessures voor spelers van TSC . Joury den Boogert ging na 25 minuten naar de kant en werd vervangen door Berry de Ram en even later lag ook nog eens Jeroen Martens geblesseerd aan de kant. Terwijl hij behandeld werd en TSC met 10 man op het veld stond was het weer raak. Met nog 10 minuten te gaan voor de rust eindelijk weer eens een aanval van Jeka. De bal werd slecht weggewerkt achterin bij TSC en uit de scrimmage belandde de bal via de binnenkant van de paal binnen 2-0. Hoeveel pech kun je hebben . Inmiddels was A junior Tim Rubenkamp in het veld gekomen voor de geblesseerde Jeroen Martens. Met nog 1 minuut te gaan was het Berry de Ram die voor TSC heel beheerst de 2-1 binnen kon tikken en daarmee TSC de nodige moed gaf voor de 2e helft. Na de rust eenzelfde spelbeeld. Een sterk spelend TSC dat de wedstrijd controleerde en de aanval zocht waar dat kon. Helaas wilde het maar niet lukken , de bal wilde er niet in . Calvin Clemens met name speelde weer een uitstekende partij en stond telkens aan de basis van het grootste gevaar. Met kopballen van Bas Blokdijk , schoten van Miquel Dolion , inzetten van Berry de Ram , het wilde maar niet lukken .TSC gaf achterin niets meer weg maar de hatelijke 2-1 bleef maar op dat scorebord staan. Op het laatst moest ook Devon van Dam met kramp het veld nog ruimen voor hem kwam Tyron Zschusschen . Een schot van Tyron ging pal voor tijd nog rakelings voorlangs. Een eventueel kampioenschap is nu voor TSC wat te hoog gegrepen. Zorgen dat de geblesseerde jongens weer fit worden en alle pijlen straks op de nacompetitie zal het enige worden wat nog gaat gelden. Maar zeker ook nog de strijd om een mooie ereplaats moet mogelijk zijn . Opstelling TSC : Yannick Millenaar, Stefan Kops, Devon van Dam , Jeroen Martens,Joey Huisveld, Wouter van Steijn , Joury den Boogert, Miquel Dolion, Pascal Ippel, Bas Blokdijk , Calvin Clemens .


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.