Maan en Douwe Bob in Slotpark op zaterdag 26 mei …

[ad_1]
Maan en Douwe Bob in Slotpark op zaterdag 26 mei

Afwisselende line-up Parkfeest Oosterhout

De line-up van het Parkfeest 2018 voor de vrijdag en zaterdag is bekend en staat vol met winnaars! Maan is The Voice Of Holland en Douwe Bob is de Beste singer-songwriter van Nederland. MY BABY heeft al een Edison in de kast staan en PEER was 4 jaar geleden nog de beste schoolband van Nederland. En dan hebben we ook nog Jacqueline Govaert… Als je op je achttiende al een nummer één hit hebt, ben je vanzelfsprekend een winnaar. De totale line-up voor de vrijdagavond en zaterdag is bekend en klinkt als een klok!

Vrijdag 25 mei 2018 Tribute Night

Bekende klanken van steengoede tributebands is het concept van de vrijdagavond van het Parkfeest. De bands die dit jaar optreden geven een heerlijke mix van rock, feest, pop en blues.
18.00 uur​Slotpark open
19.00 uur​Red Hot Chili Peppers – Red Hot Chilinators*
20.00 uur​Ed Sheeran – The Ed Sheeran Experience (UK)
21.00 uur​Mumford & Sons – The Hillbilly Moonshiners
22.00 uur​Beth Hart – Delicious Surprise*
22.45 uur​Guns N’ Roses – The Ultimate Guns N’ Roses Tribute
Kaarten voor de vrijdagavond kosten 15 euro. Het Slotpark gaat open om 18.00 uur en de optredens zijn tot 0.00 uur.

Zaterdag 26 mei 2018 Festivaldag

Onze Festivaldag op zaterdag begint al in de loop van de middag. We starten ons feestprogramma met een spetterend optreden van Douwe Bob, gevolgd door Wulf en Jacqueline Govaert. In het “Eerst-Eten-Laantje” kan iedereen terecht voor een lekker hapje eten, zodat onze gasten in het park kunnen blijven voor de rest van de afwisselende line-up. Naast de eerder bekendgemaakte Dotan, De Dijk en Kraak & Smaak, kunnen we nu ook PEER, MY BABY en Maan toevoegen aan de line-up. Maan staat momenteel hoog genoteerd in de top 40, samen met Ronnie Flex.
14.30 uur​Slotpark open
15.15 uur​Douwe Bob*
16.15 uur​Wulf
17.00 uur​Jacqueline Govaert*
18.00 uur​PEER*
18.45 uur​Dotan
19.45 uur​Maan*
20.30 uur​MY BABY*
21.30 uur​Kraak & Smaak
22.30 uur​De Dijk
Kaarten voor de zaterdag kosten 28 euro. Het Slotpark gaat open om 14.30 uur en het programma duurt tot 0.00 uur.
Online tickets kopen
Kaarten zijn online te koop via www.parkfeest.nl/tickets. Naast losse kaarten is het ook mogelijk een passe-partout te kopen voor beide avonden (36 euro). Ook is het mogelijk kaarten te kopen bij de VVV Oosterhout.

Zondag 27 mei 2018 Familiedag

Ook op zondag 27 mei is het nog Parkfeest. Traditiegetrouw is dit onze Familiedag. Met een lunch, optredens op drie podia en veel straattheater. De programmering is gericht op jong en oud. Eind april zal dit programma bekend zijn. De Familiedag is gratis.

Festifan worden?

Festifans zijn trouwe fans van het Parkfeest. Ze doneren een extra bedrag van 17,50 euro en daarmee steunen zij Oosterhoutse goede doelen. Omdat het Parkfeest haar Festifans koestert, krijgen de fans er ook nog wat voor terug. Zij kunnen nog tot en met half vasten (11 maart 2018) Vroege Vogel-tickets kopen met twee euro korting per kaart. Daarnaast krijgen zij een gratis plaspartout. Bovendien organiseert het Parkfeest op vrijdag 25 mei voor de Festifans met vrijdagkaarten een VrijMiBo.

Parkfeest Oosterhout

Het Parkfeest Oosterhout is een driedaags feest dat wordt gehouden in het Slotpark in Oosterhout. Beide parken worden omgetoverd tot een prachtig festivalterrein met meerdere podia, straattheater, barretjes en een “Eerst-eten-laantje”. Parkfeest Oosterhout draait volledig op vrijwilligers en steunt Oosterhoutse goede doelen en initatieven. Parkfeest 2018 is op 25, 26 en 27 mei.
*nieuw bekendgemaakte artiesten

[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.