Repair Cafe Oosterhout voor uw reparaties! Doe me…

[ad_1]
Repair Cafe Oosterhout voor uw reparaties!

Doe mee, samen stapje voor stapje naar een circulaire economie?

Het Repair Cafe netwerk is het afgelopen jaar weer verder gegroeid. Eind 2017 zijn er ca. 1.450 Repair Café-locaties geteld; bijna 300 meer dan een jaar eerder! Vooral in de Angelsaksische wereld nam het enthousiasme voor samen repareren flink toe. Veel handige Amerikanen, Australiërs en Britten haakten aan. Maar ook in andere landen blijft de repareer-community groeien. Dat geeft voldoening en hoop!

Zaterdag 24 februari is er weer Repair Cafe in Oosterhout. Zoals gewoonlijk kunt u ons vinden tussen 10.00 en 14.00 uur in Activiteitencentrum De Bunthoef, bij Zuiderhout, Bloemenhof 2. U kunt met kapotte spullen terecht voor allerlei reparaties.

Er zijn reparatiemogelijkheden aan kleding, textiel, computers en randapparatuur, meubels, fietsen en andere zaken met wielen denk aan een rollator, kinderwagen, buggy of rolstoel, elektrische apparaten, serviesgoed, speelgoed, naaimachines, mechanische klokken enz. Eveneens kunt u terecht voor het slijpen van uw botte messen, scharen en klein gereedschap.
Ook sieraden van niet-edelmetaal kun je repareren in het Repair Café Oosterhout. Heeft u in de loop der jaren wat sieraden gekocht of gekregen die niet (helemaal) van edelmetaal zijn gemaakt, maar die wel erg mooi zijn en/of een emotionele waarde hebben? In de sieraden reparatiehoek kunnen ze u helpen met een kapotte ketting, armband of ring. Bijvoorbeeld wanneer iets is losgelaten of een ijzerdraadje of steentje is gebroken. De juwelier kan deze veelal niet maken omdat het niet van edelmetaal is. Het is dan niet van zilver of goud, maar het zijn niet altijd goedkope prullen en u kunt ze dan weer gewoon dragen. De moeite waard want dergelijke reparaties leveren vaak blije gezichten op.

Toegang, reparatie en parkeren is gratis. Eventueel benodigde nieuwe materialen of onderdelen zijn voor eigen rekening.

U bent van harte welkom op zaterdag 24 februari aanstaande. Tot dan!
Bijzonderheden:
• Voor de kinderen die ons bezoeken is er van 11.00 tot 11.30 weer voorleespret in de kinderhoek!
• De klokkenmaker en de naaimachine reparateur zullen ook aanwezig zijn.
Voor meer informatie, onze vacatures en contactgegevens zie:
www.repaircafe-oosterhout.nl
Facebook: www.facebook.com/repaircafe.oosterhout
Twitter: @repaircafe0162


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.