Kwijtschelding gemeentelijke belastingen Omstreek…

[ad_1]
Kwijtschelding gemeentelijke belastingen

Omstreeks 24 februari 2018 hebben Oosterhoutse inwoners (afhankelijk van ieders persoonlijke situatie) een aanslag voor diverse soorten belasting ontvangen (via post of digitaal). De belastingen staan op de factuur vermeld. Als u geen vermogen heeft én een laag inkomen én de gemeentelijke belastingen niet kunt betalen, dan kunt u in aanmerking komen voor kwijtschelding. Kwijtschelding wil zeggen dat u (een aantal van) de belastingen niet hoeft te betalen. Of u in aanmerking komt, kunt u checken op de site van de Belastingsamenwerking West Brabant www.bwbrabant.nl U kunt ook een afspraak maken met een burgeradviseur van Surplus. Meer informatie vindt u op onze website www.oosterhout.nl


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.