Workshop stemmen gemeenteraadsverkiezingen In aan…

[ad_1]
Workshop stemmen gemeenteraadsverkiezingen

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018, is er op dinsdag 6 maart een gratis workshop ‘stemmen’ voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Hiermee wordt deze doelgroep beter voorbereid op de gemeenteraadsverkiezingen. De workshop gaat onder andere in op wat de gemeenteraad doet, waarom het belangrijk is om te stemmen, hoe kies ik de partij die bij mij past, hoe moet ik stemmen? De KRO/NCRV TV komt langs om opnames te maken voor het programma No limits Network. Meedoen? Meldt u aan door een e-mail te sturen naar servicebureau@meebn.nl of bel (0162) 48 80 08. De workshop is op 6 maart 2018 van 19.00 – 21.00 uur in de raadzaal van het stadhuis in Oosterhout (Slotjesveld 1). Deze workshop is mede mogelijk gemaakt door Pro Demos, Prisma, Mee, Makker samen met gemeente Oosterhout.
Terug


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.