Nationale zwemselectie 10 en 11 maart in Oosterhou…

[ad_1]
Nationale zwemselectie 10 en 11 maart in Oosterhout: KNZB Challenger

Het 50m sportbad van De Warande, waar vorige week nog een wereldrecord door Maarten v/d Weijden is gezwommen, is het decor van een tweedaags sportevenement op topniveau. Tijdens de KNZB Challenger maakt de Nationale zwemselectie zich klaar om top tijden in Oosterhout te zwemmen.

Na het succes van de Challenger in 2017 zal er een grote afvaardiging van de nationale selectie bij de wedstrijd in Oosterhout zijn. Het sportbad voldoet aan alle strenge eisen, dus kunnen er meer records worden gezwommen! Jesse Puts, wereldkampioen in 2016, staat aan de start voor o.a. zijn afstand de 50m vrijeslag. Ook Maaike de Waard (europees kampioen 4*50m vrijeslag), Kim Busch (europees kampioen 4*50m vrijeslag) en Maarten Brzoskowski (Europees kampioen 4*200m vrijeslag) zijn aanwezig.

De derde editie van de KNZB Challenger in Oosterhout kan rekenen op een erg hoog zwemniveau, een goede afspiegeling van de Nederlandse zwemtop. Tijdens dit grote zwemevenement is er ook genoeg plek voor publiek, voor € 5,- kan men de hele dag genieten van de zwemsport op hoog niveau. Kijk voor meer informatie over de deelnemers en de aanvangstijden op: http://www.warande.com/livetiming/2017-2018/20180310_CHALLENGER/index.html


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.