Parkeeroverlast Sint Paulushof De Sint Paulushof…

[ad_1]
Parkeeroverlast Sint Paulushof

De Sint Paulushof is ingericht met een aantal vrije parkeerplaatsen. Parkeren is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde parkeervakken. Dit gebeurt helaas niet altijd, waardoor de gemeente regelmatig klachten ontvangen.

Het is echter niet de bedoeling dat er, geparkeerd word langs de trottoirrand of op het trottoir, waardoor de bewoners van de Sint Paulushof hun garageboxen niet in of uit kunnen

De gemeente verzoekt alle bewoners van de Sint Paulushof rekening te houden met de medebewoners en erop te letten dat u uw voertuig in de vakken parkeert en niet op een dusdanige wijze dat anderen er overlast van hebben.

Vanaf maandag 12 maart 2018 zal er verbaliserend worden optreden en wordt er bij foutief parkeren een proces verbaal uitgeschreven. Wilt u deze maatregel a.u.b. ook doorgegeven aan eventuele bezoekers.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.