Amphia verplaatst open dag naar 2 juni 2018 De o…

[ad_1]
Amphia verplaatst open dag naar 2 juni 2018

De open dag die gepland staat voor zaterdag 17 maart a.s. wordt verplaatst naar 2 juni 2018. De reden hiervoor is dat naar verwachting de huidige griepepidemie nog enkele weken aanhoudt. En we willen ieder risico op besmetting voorkomen. Daarnaast trekt deze griepepidemie een grote wissel op onze medewerkers. We hebben al veel gevraagd van hun flexibiliteit de afgelopen weken. De prioriteit is en blijft goede zorg leveren voor onze patiënten.

De open dag wordt niet afgeblazen, want we willen we graag aan Breda en omgeving laten zien waar Amphia voor staat. Hij wordt verzet naar zaterdag 2 juni aanstaande. Op die dag neemt Amphia ook deel aan de Dag van de Bouw. Een mooie kans om een kijkje te nemen in het huidige en het nieuwe Amphia.[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.