Oosterhout Vandaag op Zaterdag Vanmiddag was er tu…

[ad_1]
Oosterhout Vandaag op Zaterdag
Vanmiddag was er tussen 15.00 en 17.00 uur weer een live uitzending van Oosterhout op Zaterdag, vanuit Café de Apotheek.

De gehele uitzending stond in het teken van de verkiezingen. In het eerste uur waren Raadsgriffier Eric Kaarsemaker en waarnemend burgemeester Marcel Frånzel te gast.

De Raadsgriffier vertelde onder meer over het debat dat aanstaande woensdag gehouden wordt bij Minneboo. De lijsttrekkers gaan aan de hand van vijf thema’s in discussie. Het debat wordt geleid door Alex Klein en rechtstreeks uitgezonden door de ORTS.

De Burgemeester riep iedereen op om van het stemrecht gebruik te maken. Hij verwacht tot november/december aan te blijven. Hij sluit uit dat hij blijft. ORTS TV heeft opnamen gemaakt van het gesprek, binnenkort zijn deze te zien.

In het tweede uur gingen de lijsttrekkers van Gemeentebelangen, PVDA, D66 en Gezond Burgerverstand o.l.v Willem van Hooijdonk met elkaar in debat. Anton van Opzeeland (PvdA) Marian Witte (Gemeentebelangen), Marleen Hemmer (D66) en Henk van Ginneken (GBV) kregen ook gelegenheid om de luisteraars rechtstreeks toe te spreken. De overige partijen kwamen in de afgelopen twee weken al aan bod in het programma.
[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.