Jong TSC walst over VCB 5-0 Elke week weer opnie…

[ad_1]
Jong TSC walst over VCB 5-0

Elke week weer opnieuw tovert de technische staf van TSC noodgedwongen een nieuw team op de grasmat. Welke club kan ze dat nadoen ? Niemand , want TSC is een vereniging met zoveel leden en aankomende talenten dat het haast een schande zou zijn als ze dat niet konden. Vandaag was het echt een super jong elftal met een aantal 18 jarige gasten die eigenlijk nog in de jeugd thuis horen.

Ik zag het dan ook vooraf donker in voor TSC . VCB een echte dorpsploeg met alleen maar spelers uit Biezenmortel speelt prima mee in de middenmoot en kan indien nodig elke ploeg verrassen. Op de ranglijst stonden ze ook maar 2 punten achter TSC . Wel was het al heel snel duidelijk hoe TSC deze middag van start wilde gaan. Een tot het bot gemotiveerde groep ging het veld in en wilde echt wel eens laten zien waar toe ze in staat zouden kunnen zijn . en het was ook zo, binnen de 1e minuut was het Berry de Ram die heel beheerst de 1-0 binnen schoot . Keurig liet hij de VCB doelman de verkeerde hoek kiezen . Even later was het weer raak, nu was het jongeling Tim Rubenkamp die heel netjes de 2-0 binnen schoot. Martijn Schepers mocht de derde voor TSC maken maar zijn inzet werd door de VCB doelman onschadelijk gemaakt. Het was echter uitstel van executie want enkele minuten later was het opnieuw Tim Rubenkamp die nu liet zien dat hij ook goed kan koppen 3-0 . Pascal Ippel mocht een vrije trap nemen en zag deze inzet rakelings over de kruising gaan.

Pascal had vandaag met scoren heel veel moeite, de mooiste mogelijkheden waren aan hem niet besteed. Daar tegenover was hij uitstekend in het verzorgen van de juiste assist. Tot 3 maal toe stond hij aan de basis van een doelpunt. De 2e helft was het wachten op een grotere score en hoe zou TSC zich verder ontwikkelen. Wel de 4-0 kon opnieuw op naam van Tim Rubenkamp geschreven worden maar gelijk wil ik er wel bij vermelden dat Calvin Clemens, een van de uitblinkers vandaag, de bal panklaar had voor weten te leggen. Intussen waren bij TSC de hard werkende Martijn Schepers voor Devon van Dam en Dennis van Bijsterveld ( weer zo’n jonge gast die het voortreffelijk deed ) voor Bart Houweling gewisseld. Niet veel later was het opnieuw Berry de Ram die ijzig koud bleef en de VCB doelman wist te passeren en zodoende de einduitslag van 5-0 op het scorebord kon laten aantekenen. Kon VCB dan vandaag echt helemaal niets inbrengen hoor ik u al zeggen . Nee , die keer dat ze er uitkwamen was het doelman Yannick Millenaar die het vandaag prima deed .Verder waren de verdedigers Wouter Kops , Wouter van Steijn en Joey Huisveld hun directe tegenstanders telkens wel de baas. Ook Miquel Dolion op het middenveld liet weer zien dat hij van onschatbare waarde is voor TSC. Tegen het eind kwam Achraf El Abdelaoui nog in het veld voor Pascal Ippel . TSC bleef aanvallen kreeg kansen maar bleef steken op die mooie 5-0.

Natuurlijk was VCB vandaag geen partij, maar wat de jonkies van TSC lieten zien geeft weer hoop voor de toekomst. Alle TSC supporters , spelers en technische staf genoten tijdens en achteraf van deze overwinning. Dit had TSC weer eens nodig , een mooie grote overwinning behaald met de jeugd voor de toekomst. We gaan zeker nog veel horen van deze gasten . Komende week uit naar Baardwijk kunnen een aantal van hun opnieuw laten zien wat ze waard zijn . Opstelling TSC : Yannick Millenaar, Joey Huisveld,Martijn Schepers, Wouter Kops, Wouter van Steijn, Tim Rubenkamp,Calvin Clemens, Dennis van Bijsterveld,Pascal Ippel,Miquel Dolion, Berry de Ram. HJ.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.