VV Oosterhout trekt verdiende overwinning over de …

[ad_1]
VV Oosterhout trekt verdiende overwinning over de streep!
De balans in het team wordt weer zichtbaar.

Zondag 11 maart speelde VV Oosterhout zijn thuiswedstrijd tegen ZIGO uit Tilburg. De uitwedstrijd vorig jaar ging destijds met 2-0 verloren. Voor de mannen van Jorco de Kok alle reden om iets recht te zetten.
Het eerste halfuur was VV Oosterhout heer en meester over Zigo. De Tilburgers konden niet onder de druk van VV Oosterhout uitvoetballen. Yamani Aharchaou en Newien Ramlal waren voor de verdedigers van Zigo twee echte handenbinders en met op het middenveld Raymon Raams, Kazim Aydin, Stijn Biemans en Marouane Bouchti was aanvoer naar voren verzekerd. Na 30 minuten spelen stond de verdiende 3-0 op het scorebord. Een terechte strafschop voor ZIGO, gegeven door de uitstekend leidende scheidsrechter G van Ooijen, zette een 3-1 rust- en tevens eindstand op het scorebord.

Kat uit de boom kijken: het normale begin van een wedstrijd kijken welke koppeltjes er gevormd gaan worden en kijken of er vogeltjes voor de poes bijzitten. Het duurde tot de 10de minuut vooraleer de eerste wapenfeiten het daglicht zagen. Een overtreding van VV Oosterhout op de punt van de 16 leverde ZIGO een vrije trap op. De indraaiende bal werd door Ramon Everduim weggebokst en de rebound die in de voeten van Yamani terecht kwam leverde voor VV Oosterhout de eerste kans op. Yamani speelde de bal iets te ver voor zich uit waardoor Kasper Schapendonk de bal kon pakken.
De tien minuten van VV Oosterhout: Vanaf de 17de minuut was het alleen VV Oosterhout dat de klok sloeg een aanval over een groot aantal schijven eindigde in een scrimmage voor het doel van ZIGO, Newien gaf het laatste zetje 1-0. Vijf minuten later was het Yamani die een aanval doeltreffend af kon ronden 2-0. In minuut 26 was het Stijn Biemans die Newien Ramlal de diepte in stuurde vanaf de achterlijn bediende hij Yamani en deze tekende zijn tweede aan 3-0. Na zijn tweede doelpunt raakte Yamani geblesseerd zijn vervanger was Tarik Maamar.

Strafschop: In de 35ste minuut namen Robin Versluijs en Kevin van de Heijkant, vandaag het centrale verdedigingsduo, hun taak iets te serieus. Jason van Dongen ging over de knie en de scheidsrechter kon niet anders dan naar de bekende stip wijzen. Herjan Lamberink liet Ramon kansloos 3-1. Dit was tevens de ruststand.
Zigo op ‘oorlogspad’: De tweede helft was lange tijd voor ZIGO en de ploeg drong sterk aan om de aansluitingstreffer op het scorebord te krijgen. De backs van VV Oosterhout Baris Kaya en Matthew Coenraadts werden op eigen helft teruggedrongen en zij hadden hun handen vol om de tegenstander uit scoringspositie te houden. In de 65ste minuut scoorde ZIGO. De treffer werd terecht door van Ooijen, uit eigen waarneming, afgekeurd wegens buitenspel.
Lange ballen: Bij Zigo werd, de 35-jarige, centrale verdediger Gabor de Brouwer naar voren gedirigeerd. Hij werd met lange ballen bediend om zo een tegentreffer te forceren. Dit pakte echter voor VV Oosterhout goed uit en met de fitte Kevin Tempelaars, vervanger van Marouane Bouchti, voorin werden de verdedigers van ZIGO weer meer op eigen helft teruggedrongen. Tarik had nog een grote kans Kasper Schapendonk was echter een te grote sta in de weg. Eindstand 3-1
Volgende week de uitwedstrijd tegen SVSSS uit Udenhout. Adres sportpark ‘Zeshoeven’, Sportlaan 1, 5071 CB Udenhout aanvang 14.30 uur.
[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.