App Waaksamen Snel en eenvoudig een melding doen …

[ad_1]
App Waaksamen

Snel en eenvoudig een melding doen over een verdachte situatie
Met de app Waaksamen kunt u snel en eenvoudig een melding doen over verdachte situaties: verdachte personen of voertuigen bijvoorbeeld. Uw melding komt rechtstreeks binnen bij de politie en de gemeente. De app is gratis en beschikbaar voor Android en iOS.

De gemeente Oosterhout is aangesloten bij de WaakSamen app. Deze app helpt u om snel en overzichtelijk een melding te maken van een verdachte situatie. Het maken van een goede melding en het geven van een helder signalement is lastig. De app helpt u om dat snel, duidelijk en eenvoudig te doen. De meldingen komen rechtstreeks bij de politie en de gemeente binnen.

De app WaakSamen is een aanvulling op de WhatsApp-groepen die in veel wijken actief zijn. Deze groepen zijn heel effectief en dragen bij aan de veiligheid in een wijk, maar vaak is het lastig om hiermee snel de juiste informatie bij de juiste persoon te krijgen. Met de app Waaksamen gaat dat makkelijker.

Hoe werkt de app Waaksamen?
De gratis te downloaden app voor Android en iOS stroomlijnt de informatie door u gericht vragen te laten beantwoorden. Was de verdachte persoon groot of klein? Droeg hij een bruine jas of een rood shirt? En wat doet hij? Hangt hij rond? Is hij agressief? Of is er sprake van een groep die voorbijgangers lastig valt?


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.