Drukte van belang bij opening KLANTEN ONDER DE IN…

[ad_1]
Drukte van belang bij opening

KLANTEN ONDER DE INDRUK VAN VERNIEUWDE ALDI OOSTERHOUT

Vanochtend stonden de eerste klanten al om 07.45 uur, verwachtingsvol in de rij voor de feestelijke opening van de vernieuwde Aldi-vestiging in Oosterhout. Filiaalleider de heer Lambregts opende officieel de winkel door het rode lint door te knippen. Vervolgens stroomden de nieuwsgierige klanten naar binnen, die direct verrast werden door de geur van versgebakken broodjes.
Klanten waren zichtbaar verrast en blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. “Fantastische winkel!” werd door vele klanten gezegd. Binnen twee en half uur krasten 400 klanten een prijs weg: van magnetrons en Tablets tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze hoofdprijs werd al binnen één uur uitgereikt aan een enthousiaste vaste klant.

De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen goed in de smaak.
“Wat een fantastische opening! Het is ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het voor”, aldus de trotse filiaalleider de heer Lambregts”.

De Foodtruck die voor de deur stond werd door de klanten drukbezocht. Daar konden heerlijke, vers klaargemaakte hapjes van Aldi-producten geproefd worden.
Nadruk op verse producten
In dit nieuwe filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

Fairtrade en biologisch

Duurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit gestaag.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.