Trailer met grondstoffen voor drugs gevonden Dond…

[ad_1]
Trailer met grondstoffen voor drugs gevonden

Donderdagmiddag is op de Koopvaardijweg in Oosterhout een trailer met grondstoffen voor drugs gevonden.

De politie kreeg een tip over een verdachte situatie met een trailer bij een bedrijf aan de rand van Oosterhout. Agenten onderzochten met behulp van een drugshond van de Douane de trailer. De hond sloeg direct aan op het gegeven dat in de aanhanger inderdaad drugs waren opgeslagen.

Grondstoffen
In de trailer werden bijna duizend zakken aangetroffen. De politie vermoedt dat de zakken deels werden gebruikt als deklading en deels zijn gevuld met grondstoffen voor synthetische drugs. De trailer is in beslag genomen en voor verder onderzoek afgevoerd. Er zal een uitgebreid onderzoek worden ingesteld, waarbij alle zakken een voor een worden bekeken. Pas dan zal duidelijk worden hoeveel grondstoffen voor de productie van synthetische drugs in de trailer lagen.

Geen aanhoudingen
Hoewel de politie nog niemand heeft aangehouden, sluit zij niet uit dat tijdens het onderzoek aanhoudingen zullen worden verricht.

Weet u meer over dit incident?
Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.