Wegens grote verdiensten voor de samenleving Gou…

[ad_1]
Wegens grote verdiensten voor de samenleving

Gouden gemeentespeld voor Ad Netten

Ad Netten vierde begin dit jaar zijn tachtigste verjaardag. Waar anderen op deze respectabele leeftijd vaak een stapje terug doen, blijft hij zich intensief inzetten voor de samenleving. Tijdens een feestelijke middag in de Ontmoetingsruimte St. Paulusweg 100 ontving hij uit handen van burgemeester Fränzel de gouden Gemeentespeld.

De heer Ad Netten is sinds 2005 (samen met zijn echtgenote) beheerder van de ontmoetingsruimte St. Paulusweg (St. Paulusveste). Hij zorgt niet alleen voor de dagelijkse gang van zaken in deze ruimte, maar organiseert ook tal van activiteiten. Kaartavonden, in de zomer fietstochten, een keer per maand een bingoavond en jaarlijks een kerstmiddag voor bewoners om er enkele te noemen. Hij is daarnaast wedstrijdsecretaris bij biljartvereniging Paulusveste.

Zijn inzet voor de Oosterhoutse samenleving blijft daar niet toe beperkt. Hij was vele jaren actief als bestuurslid Activiteitencommissie van voetbalvereniging WVO (nu VV Oosterhout). Gedurende 26 jaar was hij wedstrijdsecretaris bij Biljartvereniging De Kieviten en gedurende 15 jaar vervulde hij eenzelfde functie bij Biljartvereniging SBK (bejaardenbond). Hij was bestuurslid en wedstrijdsecretaris van Heidehof en was in dit voormalig buurthuis organisator van bingoavonden.

Met al deze activiteiten heeft Ad Netten zich zeer verdienstelijk gemaakt voor de Oosterhoutse samenleving. Het gemeentebestuur is hem daar dankbaar voor en wil die dank en waardering graag onderstrepen. Kijkend naar de diversiteit, duur en intensiteit van zijn activiteiten voor Oosterhout heeft het gemeentebestuur besloten om aan Ad Netten de gouden Gemeentespeld toe te kennen.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.