Truck & Tractorpulling in Oosteind ZATERDAG 21 AP…

[ad_1]
Truck & Tractorpulling in Oosteind

ZATERDAG 21 APRIL 2018

Dit jaar zal de zaterdag er anders uit gaan zien als vorig jaar! We gaan dit jaar van start met competitiewedstrijden van de Hyprosport en de Agrisport. Binnen deze competitiewedstrijden zullen verschillende klassen gaan strijden om de winst. Hiernaast zullen er ook verschillende truck demo’s rijden van de VTN.

Het beloofd dit jaar weer een spectaculaire dag te worden die we feestelijk en knallend gaan afsluiten in onze feesttent. Dit jaar komen de volgende artiesten de tent op z’n kop zetten: DJ Arii, Tamara Tol en Arjon Oomstrom!

Kortom, een dag vol knallende uitlaten, gejuich, feest en gezelligheid. Iedereen is hierbij van harte welkom.

ZONDAG 22 APRIL 2018

Natuurlijk organiseren we dit jaar weer onze welbekende trekkertrek voor de landbouwklassen! Ook zal er een Jeep klasse zijn. Deelnemers uit het dorp en van ver buiten Oosteind zullen hieraan gaan deelnemen. Daarnaast streven we ernaar om enkele specials uit te nodigen.

Zondag is er ook aan de kleintjes onder ons gedacht! Hiervoor worden er verschillende, leuke activiteiten georganiseerd. Na afloop van de trekkertrek word de dag afgesloten in onze feesttent o­­­­nder muzikale begeleiding van Disco Celebratrion. Een leuk dagje uit voor het hele gezin!


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.