Zwaar bevochten 0-1 winst voor TSC bij fysiek ster…

[ad_1]
Zwaar bevochten 0-1 winst voor TSC bij fysiek sterk spelend Baardwijk

Er gingen vandaag vanwege de winterse weersomstandigheden maar een paar wedstrijden door in de derde klasse B . Gelukkig wel een paar waarbij enkele ploegen de gespeelde wedstrijden op de ranglijst weer in evenwicht konden brengen. Zo ook die van TSC tegen Baardwijk. Deze tegenstander kwam al met een verrassing door met 2 zeer beweeglijke spitsen van start te gaan. De technische staf van TSC moest daardoor snel wat omzettingen plegen achterin om zo toch weer controle over de wedstrijd te krijgen. Daarna kwamen ook de eerste kansen voor TSC . Met name Pascal Ippel , Marnix van der Velden en Berry de Ram kregen mogelijkheden maar lieten het nog even af weten. Ook Baardwijk was met tijd en wijle gevaarlijk maar TSC had vandaag in Yannick Millenaar een sluitpost die het gehele strafschop onder zijn hoede had. Hij stond aan het hoofd van de verdediging en had echt alles onder controle. Mede dankzij hem en de zeer solide spelende verdediging was de ruststand 0-0.

Na de thee bracht trainer Ad van Seeters direct Bas Blokdijk voor de uitstekend spelende Dennis van Bijsterveld maar dit had vooral tactische redenen. Baarwijk bleef het gevaarlijkst met spelhervattingen zoals vrije trappen en de zeer gevaarlijk indraaiende hoekschoppen. Toch waren dit telkens weer ballen voor de uitblinkende Yannick Millenaar ondersteund door zijn prima verdedigers Wouter Kops, Devon van Dam , Wouter van Steijn en Joey Huisveld . Ook Miquel Dolion en Calvin Clemens konden weer terug kijken op een uitstekend gespeelde partij. Met nog 10 minuten te gaan was het Calvin Clemens die een perfect aangesneden voorzet gaf op de goed naar de 1e paal lopende Pascal Ippel. Hij op zijn beurt wist technisch perfect al schampend de bal binnen te koppen 0-1 .

De Baardwijkse doelman was finaal kansloos op deze inzet. Natuurlijk beleefde TSC daarna nog hachelijke momenten en moest het alle zeilen bij zetten om Baardwijk van de gelijkmaker af te houden. Omgekeerd kwamen er ook aan de andere kant nog kleine kansjes. Uiteindelijk moest er nog gewisseld worden in de laatste minuten toen Devon van Dam aan de basis stond van een ietwat ongelukkige botsing waardoor Wouter naar de kant moest en Martijn Schepers het over moest nemen. TSC sleepte de 0-1 winst over de streep in deze overigens zeer sportieve wedstrijd onder leiding van de prima leidende scheidsrechter de heer van Ooijen. Een prima overwinning van een uitstekend collectief spelend TSC , complimenten voor de inzet en strijd die ze voor elkaar en het team geleverd hebben. Daarvoor zijn de 3 punten dan ook een perfecte waardering en ja, misschien had er een gelijkspel in gezeten voor Baardwijk, echter deze keer viel voor TSC het kwartje nu eens de goede kant op. Opstelling TSC : Yannick Millenaar, Wouter Kops, Devon van Dam, Wouter van Steijn, Joey Huisveld, Marnix van der Velden,Calvin Clemens, Dennis van Bijsterveld, Pascal Ippel, Miquel Dolion, Berry de Ram . HJ.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.