Wil jij als eerste de resultaten van de verkiezing…

[ad_1]
Wil jij als eerste de resultaten van de verkiezingen horen?

Kom vanavond dan naar de verkiezingsavond in het stadhuis. De deuren zijn open vanaf 21.30 uur. Om 22.00 uur start het programma. Gedurende de avond druppelen de eerste voorlopige uitslagen binnen en maken we de voorlopige zetelverdeling bekend. Iedereen is welkom. Kun je er niet bij zijn? Luister en kijk dan mee naar de ORTS live uitzending vanaf 22.00 uur of volg de avond dan via social. Op Facebook en Twitter plaatsen we regelmatig updates. Zo hoef je niks te missen! #GR2018 #oosterhout #peterpotlood


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.