Zaterdag 24 maart gratis Woonmarkt in het stadhuis…

[ad_1]
Zaterdag 24 maart gratis Woonmarkt in het stadhuis!

Van 10-15.00 kun je vrijblijvend info en advies vragen aan makelaars, projectontwikkelaars, financieel adviseurs en aannemers. Woning- bouwcoöperatie Thuisvester geeft bezoekers info over sociale huurwoningen, de gemeente informeert over startersleningen en woningaanpassingen (bijv. voor verduurzaming of voor senioren die zo lang mogelijk zelfstandig willen wonen). Oosterhout Nieuwe Energie informeert bezoekers over duurzaam wonen, de brandweer over brandveiligheid en home safety checks. Kortom, alles wat met wonen te maken heeft, staat op deze woningmarkt! De woningmarkt wordt voor de 3e keer georganiseerd door het Startersportaal Oosterhout. Meer info op http://www.startersportaaloosterhout.nl


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.