Mannen aangehouden voor mishandeling Twee mannen …

[ad_1]
Mannen aangehouden voor mishandeling

Twee mannen (48 jaar en 52 jaar) uit Oosterhout zijn donderdag 22 maart aangehouden voor mishandeling.

Agenten krijgen rond 19.00 uur een melding dat er een mishandeling zou hebben plaatsgevonden op de Europaweg. Ter plekke treffen de agenten beide mannen aan. De mannen hebben vermoedelijk een conflict gekregen. De 48-jarige man liep hierbij letsel op. Hoe dit precies is gebeurd is nog onduidelijk. De mannen zijn ingesloten voor verhoor. De politie doet verder onderzoek naar wat er precies is voorgevallen tussen de mannen.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.