Gouden gemeentespeld voor Geert Snellen Wegens gr…

[ad_1]
Gouden gemeentespeld voor Geert Snellen

Wegens grote verdiensten voor Twins

Geert Snellen heeft eind vorig jaar afscheid genomen als voorzitter van De Glaskoning Twins. Hij was in totaal 21 jaar bestuurslid van deze vereniging. Tijdens een receptie in de kantine van Twins ontving hij zaterdagmiddag uit handen van locoburgemeester Witte de gouden Gemeentespeld.

De heer Geert Snellen is na een fusie van Twins Sporting Club Oosterhout (statutaire naam van De Glaskoning Twins) met de toenmalige honk- en softbal vereniging Feniks uit Made vanaf 1996 betrokken geraakt bij Twins. Voor de fusie was hij al vele jaren bestuurslid van Feniks. Na de fusie is Geert Snellen ruim 21 jaar bestuurslid geweest van De Glaskoning Twins. Eerst ruim 11 jaar in de functie van vicevoorzitter van de vereniging en daarna als voorzitter. Daarnaast is hij vanaf 2011 tevens bestuursvoorzitter van de Stichting tot steun aan Twins en neemt hij vanaf 2013 deel aan De Bondsraad van de KNBSB.

Geert Snellen heeft zich vele jaren, belangeloos, met verve en grote kundigheid ingezet. Ook nu nog behoort hij tot de gewaardeerde, actieve vrijwilligers van de vereniging. De duur en de wijze waarop hij zijn diverse functies heeft ingevuld zijn van grote waarde voor Twins. De vereniging telt circa 400 leden die honk- en softbal spelen en behoort daarmee tot de grotere honkbal/softbalclubs in Nederland. De eerste teams (mannenhonkbal en vrouwensoftbal) spelen op hoog niveau in de Nederlandse competitie. Met regelmaat worden buitenlandse gasten ontvangen op het fraaie complex bij de Slotbosse Toren. Twins Sporting Club draagt nadrukkelijk bij in de promotie van Oosterhout.

Per 20 november 2017 heeft Geert Snellen zijn functie van voorzitter van de vereniging overgedragen. Hij blijft wel bestuursvoorzitter van de Stichting tot Steun aan Twins en blijft deelnemen aan de Bondsraad van de Koninklijke Baseball en Softball Bond.

Met deze activiteiten heeft Geert Snellen zich zeer verdienstelijk gemaakt voor de Oosterhoutse samenleving.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.