TSC laat volle winst glippen met 2-2 tegen een cou…

[ad_1]
TSC laat volle winst glippen met 2-2 tegen een counterend SVSSS

Met een stralend zonnetje en een aangename temperatuur was het vandaag heerlijk toeven aan de Warandelaan. Blijkbaar hadden daar heel veel mensen zo over gedacht want wat waren er veel toeschouwers op deze wedstrijd afgekomen. Langs de zonnige kant was geen plaatsje meer te vinden . TSC moest vandaag zeker gaan winnen van dat cluppie uit Udenhout dat eerder thuis TSC had verslagen met 3-2 . Vandaar de grote opkomst, goals wilde men zien en zeker niet onbelangrijk heel veel strijd. TSC begon ook zeer voortvarend, al binnen de 3 minuten was het Miquel Dolion die met een loeihard schot vanaf 25 meter de Udenhoutse doelman tot een uiterste redding wist te dringen. Echter het bleek uitstel van executie , op Links was het Berry de Ram die een perfecte voorzet gaf op de inlopende Pascal Ippel die op zijn beurt perfect de 1-0 wist binnen te koppen . TSC zat gelijk op rozen en kon nu de tegenstander laten komen en zelf loeren op die 2e goal. Alles had binnen het kwartier beslist kunnen worden . Miquel Dolion werd binnen de 16 neer gehaald en waar iedereen een zuivere strafschop had verwacht kreeg Miquel zelfs geel omdat scheidsrechter Chahid er een schwalbe in had gezien. Pas in de 20e minuut het eerste gevaar van SVSSS , een vrije trap van net buiten de 16 werd gelukkig voor TSC prima onschadelijk gemaakt door onze Argentijnse doelman Yannick Millenaar. Waar iedereen dacht dat TSC met een voorsprong naar de thee kon liep het toch net even anders. Achterin werd wat nonchalant uit verdedigd waardoor SVSSS toch nog met een 1-1 stand naar de thee kon.

Na de thee was Pascal Ippel vervangen door Achraf El Abdelaoui vanwege een blessure . TSC moest nu komen en speelde voor de volle winst, daardoor prima in de kaart van een alleen maar op de counter loerend SVSSS. TSC had meer dan 80 % balbezit maar moest telkens weer beven als er een counter was. Een prachtig genomen vrije trap van Calvin Clemens werd nipt gered door de Udenhoutse doelman en zelfs in de rebound was hij weer net iets sneller dan Berry de Ram. Het wilde TSC maar niet lukken om die dik verdiende winnende treffer te scoren. Tot een kwartier voor het eind , toen bracht trainer Ad van Seeters Tim Rubenkamp in de plaats voor de geblesseerde Bas Blokdijk. Tim had nog maar weinig balcontact gehad tot dat hij met nog 4 minuten te gaan op de klok de bal kreeg . Hij bedacht zich geen moment een haalde vol uit vanaf zo’n 25 meter. De Udenhoutse doelman had alleen wat lucht verplaatsing gevoeld toen hij even later tot het besef kwam dat de bal via de kruising in de touwen was beland 2-1. Een wereldgoal zoals je ze maar zelden ziet. Waar heel TSC nog stond na te genieten van deze wereldgoal was het SVSSS dat snel het spel wist te hervatten en de gehele TSC achterhoede het nakijken gaf door gelijk de 2-2 binnen te koppen. Heel TSC zwaar teleurgesteld en SVSSS speelde gniffelend naar het eind . Ook het nog inbrengen van Dennis van Bijsterveld voor Berry de Ram veranderde niets meer aan de eindstand. TSC kreeg te weinig met dit gelijke spel, SVSSS was dik tevreden en hoopt nog op een periodetitel.

Komende week gaat TSC naar ZIGO, ik hoef niemand uit te leggen wat daar de bedoeling van is. Die Tilburgers hebben nog wat tegoed van TSC gezien de laatste ontmoeting. Kom , ga mee als u getuige wil zijn van een sportieve revanche. Opstelling TSC : Yannick Millenaar, Joey Huisveld, Wouter Kops, Devon van Dam, Wouter van Steijn, Bas Blokdijk, Calvin Clemens, Marnix van der Velden, Pascal Ippel, Miquel Dolion, Berry de Ram. HJ.[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.