VV Oosterhout speelt gelijk tegen JEKA-koploper in…

[ad_1]
VV Oosterhout speelt gelijk tegen JEKA-koploper in de 3de klasse B!

Hard werken wordt beloond met een gelijk spel, nu is het zaak de vorm weer te vangen!

Zondag 25 maart mocht VV Oosterhout, op deze eerste volle lentedag, aantreden tegen JEKA de koploper in de 3de klasse B. De ouverture was voor JEKA en VV Oosterhout kon zich maar met moeite onder het beukende JEKA vandaan voetballen. In de 10de minuut lukte dit, met een mooie pass werd Newien vrijgezet hij bediende Stijn, deze legde af op Raymon Raams zijn inzet werd gekeerd door Koen Hendrickx van JEKA, in de rebound schoot Stijn rechts naast en een belangrijke kans niet verzilverd. JEKA kreeg vooral in de tweede helft een uitstekende kans Ramon Everduim was een te grote sta in de weg. Scheidsrechter van vandaag was E. Glerum, hij floot de wedstrijd op Nijhuisiaanse wijze en liet veel, tot bloedens toe, toe. Al met al een scheidsrechter die je kunt verwachten in de derde klasse. Wel begonnen we klokslag half drie en dat lukt de meesten niet meer!
JEKA start sterk: het begin van de wedstrijd kwam VV Oosterhout er niet aan te pas. JEKA zat er veel korter op. Deze speelstijl ligt VV Oosterhout niet en dit was in balbezit te zien de passing is dan onnauwkeurig. Gelukkig zijn er altijd uitzonderingen Stijn Biemans en Kevin van de Heijkant kunnen ook onder druk een strakke pass versturen. JEKA zette druk waar het kon en kwam veelvuldig op zonder overigens tot een echt uitgespeelde kans te komen.
Onverwachts: na 10 minuten spelen kwam er tegen de verhouding in een dot van een kans voor Raymon Raams. Newien Ramlal bediende links vanaf de achterlijn Stijn deze speelde Raymon in hij kreeg de bal echter niet in de rechterhoek geplaatst. Koen Hendrickx de keeper van JEKA kon de bal pareren. De rebound was voor Stijn zijn schot miste richting en ging rechts voorlangs. Weg mooiste kans van de middag!

Vervelende blessure:
In het begin van de wedstrijd raakte Kazim geblesseerd aan zijn kuit zonder een tegenstander in de buurt. In het tweede deel van de eerste helft moest hij vervangen worden door Kevin Tempelaars, hij verving Kazim goed. Kevin is echter wel een heel ander type speler dan Kazim en dit gaf aanleiding tot een paar omzettingen vanaf de bank. Kazim snel herstellen maar!
Sjouwen en sleuren: vanaf de 20ste minuut ging JEKA meer jouwen en sleuren en werden zij onnauwkeuriger is de passing. Kevin maakte kennis met de die tomeloze inzet toen hij omvergekegeld werd in het eigen zestienmeter gebied. De vrije trap was een logisch gevolg. JEKA kreeg kans de score te openen Ramon was echter een te grote sta in de weg. Even later weer een aanval van JEKA nu was het Kevin die de bal tot hoekschop kopte. Op het eind van de eerste helft bijna een eigen doelpunt van JEKA. Joris Melis kopte een strak aangesneden vrije trap van Stijn bijna naast zijn eigen doelman binnen, met een uiterste krachtsinspanning wist deze een doelpunt te voorkomen.

Wissel: in de tweede helft wisselde de technische staf Ramlal voor Yamani, deze sleurde en werkte hard hij hield constant 2 verdedigers bezig. Spannend was het bij vlagen voor beide doelen, gescoord werd er echter niet meer. Al met al een verdiend gelijk spel voor beide teams.
Volgende week zondag thuis tegen RWB aanvang 14.30.
Foto’s van de wedstrijd vind je hier: https://www.vvoosterhout.nl/974/jeka—vv-oosterhout/?type=1&from=0[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.