Oosterhouter aangehouden vanwege aanhangwagendiefs…

[ad_1]
Oosterhouter aangehouden vanwege aanhangwagendiefstal

Uitgebreid politieonderzoek na een aanhangwagendiefstal heeft vanmorgen geleid tot de arrestatie van een 48-jarige Oosterhouter ter zake diefstal c.q. heling daarvan. Hij is vastgezet.

Op zaterdag 10 februari 2018 deed een man uit Middelharnis aangifte. Hij had zijn auto met aanhangwagen rond 11.30 uur geparkeerd op het terrein van een winkel in Dongen. Ondanks dat hij de aanhanger met twee sloten en een ketting had vastgemaakt aan zijn auto werd deze toch gestolen.

Onderzoek
De politie heeft daarop een nader onderzoek ingesteld. Op camerabeelden was te zien dat dat een auto met daarachter de aanhanger rond 14.45 uur van het terrein afreed. Via het kenteken van de trekkende auto kwamen de dienders bij een 48-jarige Oosterhouter uit. Hij is een bekende van de politie met diverse antecedenten. De auto was inmiddels door hem verkocht aan een sloperij. Daar werd ook de gestolen aanhangwagen teruggevonden. De eigenaar van het bedrijf verklaarde de aanhanger te goeder trouw van de Oosterhouter gekocht te hebben. Met toestemming van de officier van justitie werd vanmorgen de 48-jarige Oosterhouter als verdachte aangehouden. De aanhangwagen gaat terug naar de rechtmatige eigenaar.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.