TSC wint uit bij ZIGO 3-5 Een uitslag waar de neu…

[ad_1]
TSC wint uit bij ZIGO 3-5

Een uitslag waar de neutrale toeschouwer van zou glunderen. Helaas heeft de KNVB het zo geregeld dat juist deze wedstrijd op paaszaterdag om 6 uur in de avond gespeeld moest worden. Vanuit Oosterhout waren er maar weinig supporters mee gereisd helaas. De meeste waren waarschijnlijk thuis de paaseieren aan het verstoppen. Ook aan Tilburgse kant waren er niet bitter veel supporters, toch was dit niet zo maar een wedstrijd. Vorig seizoen kwam juist TSC daar bij ZIGO een doelpunt tekort om het kampioenschap binnen te halen.

Niemand van de Oosterhouters zal dit ooit kunnen vergeten. TSC had dit seizoen thuis al op een sportieve manier revanche genomen door met 6-1 te winnen . ZIGO was toen geheel kansloos. Maar ook vandaag daar in Tilburg moest TSC nog maar eens laten zien dat het pijnlijke gelijk spel van toen nu voor eens en altijd weggepoetst moest worden. Het zag er in het begin even slecht uit voor TSC want al binnen 7 minuten waren het de Tilburgers die de 1-0 wisten te scoren door Herman Lamberink. Gelukkig konden ze van dit mooie moment amper genieten dankzij een wereldgoal van Calvin Clemens. Hij die met een geweldige uithaal via onderkant lat in de 8e minuut de 1-1 scoorde.

Ooit scoorde hij ook tegen Oosterhout zo’n geweldig doelpunt. Even later een geweldige pass van Pascal Ippel op Berry de Ram maar nu was het de Tilburgse doelman die het tij kon keren. Toch was het even later weer raak, Marnix van der Velden gaf in de 17e minuut een prima voorzet vanaf rechts waar Pascal Ippel klaar stond om de 1-2 binnen te werken. Na goed een half uur spelen was het opnieuw Wouter Kops die ook vanaf rechts de bal perfect voor gaf. Nu op de vandaag eindelijk weer in de basis gestarte Jeroen van Leijsen. En je weet Jeroen heeft niet veel ruimte nodig 1-3. Na de thee eenzelfde spelbeeld. Jeroen van Leijsen was vervangen door Joury den Boogert en verder werden in de 2e helft Marnix van der Velden voor Dennis van Bijsterveld en Jari van Helvoort voor Tim Rubenkamp gewisseld. TSC dat het spel dicteerde en ZIGO liep achter de feiten aan. Binnen het kwartier na rust was het opnieuw Pascal Ippel die het op zij heupen kreeg en 2 keer achter elkaar wist te scoren. TSC op 1-5 en Pascal had opnieuw een hattrick op zijn naam staan dankzij de prima voorzetten van opnieuw Wouter Kops.

TSC stond op rozen en kon gaan genieten van een mooie en dik verdiende voorsprong. Helaas lieten ze daarbij de teugels wat teveel vieren en konden de Tilburgers weer wat moed verzamelen en beginnen aan een slotoffensief. Door hun vechtlust wisten ze nog wel 2 keer te scoren en de eindstand zo op 3-5 te bepalen. Jammer , want TSC had ZIGO echt een genadestoot kunnen en moeten toebrengen. Met de 3-5 kwamen de Tilburgers er nog enigszins genadig vanaf. Komende week gaat TSC thuis GSWB ontvangen en de week daarop Waspik. Wie weet hoe de stand op de ranglijst er na de komende twee weken uit zal gaan zien. TSC is in ieder geval begonnen aan een mooie reeks waar alleen het gelijke spel van vorige week een kleine domper was. Opstelling TSC : Yannick Millenaar, Wouter Kops, Devon van Dam , Jari van Helvoort, Joey Huisveld, Jeroen van Leijsen, Calvin Clemens, Marnix van der Velden, Pascal Ippel, Wouter van Steijn, Berry de Ram . HJ.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.