VV Oosterhout geeft RWB het nakijken 2-1! Geweldi…

[ad_1]
VV Oosterhout geeft RWB het nakijken 2-1!

Geweldig debuut van JO17 speler Ali Eren Yazici

Zondag 1 april op eerste paasdag, de KNVB staat immers boven alle geloof en feestdagen, de wedstrijd VV Oosterhout tegen RWB uit Waalwijk de heenwedstrijd eindigde vorig jaar in 1-1. Alle ingrediënten voor een leuke pot voetbal aanwezig. Door blessures en weekendjes weg vandaag een zeer jonge reservebank met onder andere, van de Oosterhoutse van Strien voetbaldynastie, de jonge telg Ian van Strien. In de opstelling van VV Oosterhout de 17-jarige Ali Eren Yazici, die 90 minuten lang een dijk van een wedstrijd speelde en zijn directe tegenstander uit de wedstrijd hield.
De eerste helft was voor VV Oosterhout de 1-0 ruststand had best een paar goals meer verschil mogen zijn. De tweede helft ging RWB opportunistischer spelen en kwamen ze nog langszij. Kevin v/d Heijkant maakte met een geplaatste kopbal de 2-1 en stelde zo de overwinning veilig.
Scheidsrechter van dienst: de wedstrijd stond onder leiding van de heer Fitters, hij floot de vorige jaargang Right’oh – VV Oosterhout en dat werd een blamage, eveneens floot hij RWB – VV Oosterhout en dit deed hij meer dan voortreffelijk. Vandaag dus VV Oosterhout – RWB en ondanks een paar discutabele momenten voor beide teams floot hij een goede wedstrijd. Hij staat op de nominatie om bij VV Oosterhout in te trekken, denk ik.
Helft van de tegenstander: de eerste helft speelde zich vooral op de helft van de tegenstander af RWB kwam niet onder de druk van VV Oosterhout uit. Met Raymon Raams en Stijn Biemans aan de basis kreeg VV Oosterhout de ene na de andere kans. In de 32ste minuut was het Newien Ramlal die na goed doorgaan van Robin Versluijs de terechte 1-0 liet aantekenen. Dit was ook de ruststand.
Ander vaatje: na de rust een strijdvaardiger RWB met als apotheose in de 54ste minuut de tegentreffer. Kevin Remie kreeg vanaf links zijn intikkertje perfect aangeboden, Ramon Everduim kansloos latend 1-1.
Voor VV Oosterhout het sein om orde op zaken te stellen een vrije trap van Stijn Biemans werd in de doelmond gebracht waar Kevin v/d Heijkant de bal snoeihard achter Bart van Heesch kopte 2-1.
Moe gespeeld: in de 75ste minuut werd Kazim met een lichte blessure en kramp in zijn kuit gewisseld voor Kevin Tempelaars. RWB probeerde door de defensie van VV Oosterhout te komen dit lukt echter niet en groot gevaar konden ze niet meer stichten. In de 80ste minuut kwam Joey Vreijsen nog voor Ryan Snoeren om vooral de verdediging van RWB niet aan voetballen toe te laten komen dit lukte redelijk. In de 90ste minuut het debuut van Ian van Strien. Zijn tijd was te kort om iets te laten zien, gelukkig wist Ian dat het vooral een tactische wissel was. Eindstand 2-1.
Volgende week de thuiswedstrijd tegen Gilze aanvang 14.30 uur


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.