Brabants Museum Oud Oosterhout 25 jaar Het Braban…

[ad_1]
Brabants Museum Oud Oosterhout 25 jaar

Het Brabants Museum Oud Oosterhout viert zondag 8 april haar 25-jarig bestaan. Alle Oosterhouters die dit jaar 25 worden of 25 jaar getrouwd zijn en op 8 april op bezoek komen, krijgen een speciale eregast-ontvangst. Je kunt je hiervoor opgeven per mail: info@brabantsmuseumoudoosterhout.nl.
Oud Oosterhout ligt aan de Bredaseweg en is vooral bekend door het miniaturenpark en de mooie verzameling oude gebruiksvoorwerpen. Op 8 april zijn er vanwege het jubileum veel extra’s, zoals een digitale ansichtkaart en veel muziek. Wij feliciteren Brabantsmuseum Oud Oosterhout alvast en wensen hen een fijne dag toe. Meer informatie vind je op website: www.brabantsmuseumoudoosterhout.nl


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.