Gemeentebelangen bezig met gesprekken coalitievorm…

[ad_1]
Gemeentebelangen bezig met gesprekken coalitievorming

Marian Witte en Walther Hoosemans voeren namens Gemeentebelangen de eerste gesprekken op om te komen tot een nieuwe coalitie. Volgens traditie neemt de grootste partij hiervoor het initiatief. Alle partijen worden uitgenodigd om in gesprek te gaan. Er wordt dan één op één gesproken met vertegenwoordigers van die partij en de vertegenwoordigers van Gemeentebelangen.

Het doel is om op te halen wat alle partijen belangrijke onderwerpen vinden en te ontdekken wat geschikte coalitiepartners zouden kunnen zijn.

Als deze gesprekken klaar zijn, zal er een raadsvergadering plaatsvinden waarin Gemeentebelangen toelicht welke partijen beoogd coalitiepartner zijn. Ook wordt er een bijeenkomst georganiseerd waarin burgers, verenigingen, maatschappelijke organisaties en bedrijven inbreng kunnen leveren voor het coalitieakkoord 2018-2022. Dit wordt dan door de beoogde coalitie uitgewerkt. Als dat klaar is, volgt er een raadsvergadering waarin het coalitieakkoord besproken wordt en de wethouders worden benoemd.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.