Renovatie toren Sint-Jan Burgemeester en wethoude…

[ad_1]
Renovatie toren Sint-Jan

Burgemeester en wethouders hebben besloten om budget beschikbaar te stellen voor de renovatie van de Sint-Jantoren. Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap betaalt de andere helft van de kosten. De toren op de Markt, die het beeld van Oosterhout in belangrijke mate bepaalt, is een rijksmonument in eigendom van de gemeente. De renovatiewerkzaamheden aan binnen- en buitenzijde van de toren betreffen onder meer het vervangen van het voegwerk. De werkzaamheden zullen vermoedelijk in juli of augustus 2018 van start gaan en enkele maanden duren. De toren staat gedurende die periode geheel in de steigers.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.