Goooooool TSC – GSWB 1-0 Vandaag TSC tegen GSW…

[ad_1]
Goooooool TSC – GSWB 1-0

Vandaag TSC tegen GSWB. De uitwedstrijd won TSC met grote cijfers en vandaag zou dat dus wel weer eens kunnen gaan gebeuren. TSC staat bij de top 3 en GSWB onderaan op een na. Dus wat let je, zou je zeggen. Het TSC bestuur had er met grote dank aan de sponsorcommissie alles aan gedaan om er een feestje van te maken. Alle sponsoren waren uitgenodigd. Voor de wedstrijd was er al naar Oosterhoutse begrippen goed gezorgd voor volop eten en drinken. Bakkerij de Jong had kosten nog moeite gespaard om een geweldig buffet neer te zetten . Van alles in overvloed en kwaliteit van de bovenste plank. Daarbij had TSC ook nog oud profvoetballer Kees Kwakman weten te strikken voor een praatje vooraf aan de wedstrijd. Dat deze Kees Kwakman niet alleen goed kan voetballen wisten we al maar dat hij ook nog eens een hele groep voetbal geïnteresseerde op een kostelijke manier kon vermaken was voor mij nieuw. Geweldig zoals hij de mensen wist te boeien. Iedereen keek ineen keer heel anders tegen het functioneren van een profvoetballer aan. Maar om 2 uur was de aftrap en moest iedereen weer bij de les zijn . Je kan we blijven feesten en daar is ook niets mis mee maar op het veld moet het gebeuren.

TSC was vandaag veruit de bovenliggende partij en na 90 minuten had TSC maar liefst 17 hoekschoppen mogen nemen tegenover GSWB maar 1. Daar lag het allemaal niet aan , maar TSC vergat daarbij wel dat doelpunten scoren pas echt telt. Na 15 minuten was het Marnix van der Velden die perfect via de achterlijn zich vrij speelde maar de altijd scorende Berry de Ram zag zijn inzet in het zwembad van de Warande belanden, zo hoog over. Gelukkig was het even later wel raak. Calvin Clemens gaf vanaf links de bal perfect voor en nu was het wel Berry de Ram die de bal perfect tegendraads binnen wist te koppen 1-0. TSC bleef aandringen en de 2-0 zat er aan te komen, dacht en hoopte men aan de zijlijn. Jeroen van Leijsen was er nog het dichtst bij maar zag zijn inzet van de lijn gehaald worden door een GSWB verdediger. Na 10 hoekschoppen die wel gevaar maar geen goals hadden opgeleverd was het rust en zou het TSC dan maar in de 2e helft moeten gaan af maken. Maar helaas ook na de thee bleek TSC weer vele malen sterker en loerde GSWB op die ene counter.

En ja wel hoor met na rust waren ze tot 2 keer toe heel kort bij. TSC doelman Yannick Millenaar die het gelukkig niet koud kon krijgen vanwege het stralend zonnetje moest tot 2 keer toe snel ingrijpen om GSWB van een zeker onverdiende gelijkmaker af te houden. Daarna was het gedaan met GSWB, het bleef sterk verdedigen om de 1-0 vast te houden en loerend op dat ene kansje. TSC kreeg nog 7 hoekschoppen en vele kansen maar scoren lukte niet meer. Ondanks de wissels , Martijn Schepers kwam voor Jari van Helvoort en Pascal Ippel werd gewisseld voor Bas Blokdijk. Op het eind kwam zelfs nog Joury den Boogert in het veld. TSC had een niet meer dan dik verdiende overwinning maar had zich zelf met dit grote veld overwicht ruimschoots kunnen en moeten belonen . De 1-0 leverde uiteindelijk ook wel de 3 dikverdiende punten op en TSC ligt daarmee zeker nog op koers. TSC voorzitter Marc Steevens had met groot succes geregeld dat er na afloop van de wedstrijd een geweldige nederlandstalige zanger de feeststemming kwam vergroten. Dit zou weleens bij elke thuiswedstrijd een geweldig succes kunnen worden. Zelfs de spelers van GSWB bleven hangen in onze super gezellige kantine , een van hun nam de microfoon ter hand en zong geweldig mee. Wat kan voetbal ook leuk zijn , zie je maar weer.

Komende week komt Waspik op bezoek en TSC moet daar tegen nog wat goed maken. Hun op TSC vorig seizoen thuis teveel pijn gedaan .
Opstelling TSC : Yannick Millenaar, Wouter Kops, Devon van Dam, Jari van Helvoort, Joey Huisveld, Jeroen van Leijsen, Calvin Clemens, Marnix van der Velden, Pascal Ippel, Wouter van Steijn, Berry de Ram. HJ.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.