Bowlen met jonge mantelzorgers Just Take Care or…

[ad_1]
Bowlen met jonge mantelzorgers

Just Take Care organiseert activiteiten voor kinderen en jongeren die leven met een familielid met een handicap, stoornis, ziekte of verslaving. Zij zijn jonge mantelzorgers! Speciaal voor hen organiseert Just Take Care een activiteit, deze vind plaats op woensdag 9 mei van 15.00 uur tot 17.00 uur in Oosterhout. Op deze dag leer je andere jonge mantelzorgers kennen, en besteed je tijd aan jezelf.

Kinderen die opgroeien in een zorgintensief gezin hebben niet altijd praktische zorgtaken, maar houden (on)bewust rekening binnen het gezin. Zorgen voor een familielid kan heel fijn zijn, maar sommige jonge mantelzorgers dreigen in de knel te raken. Ze hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weinig aandacht voor hun eigen ontwikkeling.

Bowlen!
Het is dus belangrijk om ook aandacht te hebben voor de persoon achter de mantelzorger. Deze moet ook tijd voor zichzelf hebben. Daarom organiseert Just Take Care nu een activiteit bowlen, voor jonge mantelzorgers in de leeftijd van 8-12 jaar oud. Ben je ouder dan 12? Ook voor jou gaan we nog een activiteit organiseren!

Ben jij of ken jij jonge mantelzorgers?
Help je iemand in jouw familie? Bijvoorbeeld door boodschappen te doen, mee naar het ziekenhuis te gaan of extra rekening te houden met degene voor wie je zorgt? Geef je dan snel op voor onze activiteit op 9 mei! Mail of bel naar Surplus Informele Zorg. Deze activiteit is toegankelijk voor jonge mantelzorgers uit de gemeentes Oosterhout en Geertruidenberg.
E mantelzorg.geertruidenberg@surplus.nl
T 0162-748600.

Zorg je voor een broer of zus? Dan krijg je een “Brussenboek” van ons cadeau! Dit is een boek vol ervaringsverhalen van kinderen en volwassenen die een kijkje geven in hun leven als mantelzorger.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.