Avond- en weekendwerkzaamheden voor asfaltonderhou…

[ad_1]
Avond- en weekendwerkzaamheden
voor asfaltonderhoud Pasteurlaan

Vrijdag avond 13 april om 21 uur start aannemer Schapers met het geplande asfaltonderhoud aan de rijbaan en het fietspad van de Pasteurlaan. De werkzaamheden als frezen asfalt en asfalteren vinden deels ‘s nachts plaats en geven geluidsoverlast. De werkzaamheden staan ingepland van vrijdagavond tot en met maandagmorgen.
Wanneer werkzaamheden niet uitgevoerd kunnen worden omdat het te koud of te nat is, worden deze een weekend doorgeschoven naar het weekend van 20 tot en met 22 april.

Bereikbaarheid
Voor Oosterhout is de Pasteurlaan een belangrijke verbindingsweg. Om de hinder voor het verkeer zo veel mogelijk te beperken en de bereikbaarheid van het ziekenhuisterrein (huisartsenpost, apotheek, etc) te garanderen is gekozen voor een uitvoering in een weekend met avonden.
De hulpdiensten en de busdienst zijn geïnformeerd over de werkzaamheden. Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking en vragen om uw begrip voor de tijdelijke overlast.

Heeft u vragen?
Heeft u vragen over het project, dan kunt u contact opnemen met de toezichthouder van de gemeente Oosterhout, de heer Will Schoemaker via het Algemeen telefoonnummer gemeente Oosterhout 14 01 62. U kunt natuurlijk ook via www.oosterhout.nl uw vraag stellen.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.