Programmawijziging Parkfeest Elk festival heeft …

[ad_1]
Programmawijziging Parkfeest

Elk festival heeft er wel eens mee te maken: programmawijzigingen. Zo ook Parkfeest 2018. Helaas zegt Dotan al zijn shows voor de komende maanden af.

Dotan:

“Helaas heb ik de enorm moeilijke beslissing moeten nemen om alle shows van de komende maanden te annuleren. Ik kan echt niet wachten om terug te keren op het podium, maar helaas ben ik er nu simpelweg nog niet klaar voor. Het werken aan nieuwe muziek duurt langer dan verwacht. Ik vind het heel belangrijk om de juiste verhalen te vertellen met mijn muziek en wil terugkomen met iets waar ik compleet trots op kan zijn. De komende maanden ga ik mij hier volledig op richten. Ik waardeer het enorm om te voelen hoe loyaal jullie wachten op nieuwe muziek en mij al jaren steunen. Ik beloof dat het het wachten absoluut waard zal zijn! Liefs, Dotan”.

Het bestuur van het Parkfeest vind het jammer dat Dotan niet komt, maar respecteren zijn besluit.

Het goede nieuws is; Ronnie Flex komt als vervanger, samen met Deuxperience. En als extra toevoeging aan de line-up trappen we zaterdag 26 mei af met Causes Music.

Het Parkfeest begint op zaterdag 26 mei dus al om 14.30 uur (Slotpark open om 14.00 uur).

De aangepaste line-up staat op www.parkfeest.nl/programma

PS: MY BABY en Ronnie Flex & Deuxperience, die op Parkfeest-zaterdag optreden, zijn twee van de drie Ambassadeurs van de Vrijheid 2018.[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.