Kids Heroes in centrum Oosterhout! Droom jij er …

[ad_1]
Kids Heroes in centrum Oosterhout!

Droom jij er ook van je favoriete held in het echt te ontmoeten? Sommige dromen komen uit! Want op zaterdag 21 april staat het centrum van Oosterhout in het teken van de Kids Heroes. Ontmoet je favoriete helden, bekend van TV, uit de film of van YouTube!

Verspreid over winkelcentrum Arendshof en de binnenstad zijn er op zaterdag 21 april tussen 11.00 en 16.00 uur verschillende helden aanwezig. Ontmoet de Minons, Pikachu of Buzz Lightyear en ga met ze op de foto! Voor de stoere jongens en meisjes is er een Star Wars plein. Ga hier op de foto met een Stormtrooper, bouw je eigen spaceship bij de LEGO Star Wars bouwtafels of speel een van de Star Wars videogames. Frozen fans kunnen op de foto met Elsa en Olaf of laten zich schminken door Anna.

Speel je liever Minecraft en kijk je graag naar YouTube filmpjes? Dan mag je Dutchtuber echt niet missen! Deze jonge YouTuber is tussen 11.00 en 12.00 uur aanwezig op het Kids Heroes plein (ingang Arendshof tegenover La Place).

Kinderen en volwassenen zijn welkom op zaterdag 21 april tussen 11.00 en 16.00 uur in het centrum van Oosterhout. Kijk voor het complete programma op www.proefoosterhout.nl
[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.