Parkfeest 2018 op 25, 26 en 27 mei Slotpark weer d…

[ad_1]
Parkfeest 2018 op 25, 26 en 27 mei
Slotpark weer drie dagen sfeervolle hart van Oosterhout

Op 25, 26 en 27 mei 2018 is het weer Parkfeest in Oosterhout. Drie dagen lang is het Slotpark het toneel voor muziek, theater, plezier, eten, drinken en ontmoeten. Met ruim 300 vrijwilligers staat het Parkfeest klaar om Oosterhout en omstreken te ontvangen in ons prachtige park, met op vrijdagavond de Tribute Night, zaterdag de Festivaldag en zondag de Familiedag. De opzet van het Parkfeest is als vanouds, met een paar nieuwe elementen; VrijMiBo voor Festifans, gedurende het Parkfeest loungen in Slotpark-Oost, extra’s in het “Eerst-eten-laantje” en unplugged sessies in het Filmcafé.

Zondag 27 mei Familiedag
De zondag van het Parkfeest is de Familiedag. Het belooft weer een heerlijk festival voor jong en oud te worden. Je geniet van artiesten, straattheater, activiteiten voor kinderen en allerlei lekkere drankjes en hapjes waarmee Oosterhout zich presenteert. Op de drie podia staat een breed scala aan artiesten, waaronder Het Kleine Theater, VOF de Kunst, Joris Linssen & Caramba, Tessa Belinfante, Peter Koelewijn en Suzan & Freek. Het Parkfeest wordt al springend en feestend afgesloten door de BIG Bazzookas. Ook Oosterhouts talent staat op de planken; Pineapple Madness en de winnaars van de Strot van Oosterhout. Tenslotte zijn er ook straatartiesten die jong en oud vermaken met leuke, mooie en spannende optredens. Op onze website staan de artiesten met tijd en podium vermeld. De toegang voor de Familiedag is gratis.

Lunch
De Familiedag start met een lunch in Slotpark-Oost om 13.00 uur. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar bij Bakkerij de Jong vanaf 1 mei. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Unplugged & Secret Garden
Nieuw dit jaar zijn speciale sessies in en om het Oosterhouts Filmcafé. Op zaterdag 26 mei zullen Douwe Bob en Huub van der Lubbe een intieme unplugged sessie geven in het Oosterhouts Filmcafé. We gaan onder de zaterdagbezoekers van het Parkfeest per sessie 80 kaarten verloten om bij deze unieke gelegenheid te kunnen zijn. Verdere details hoe je hier voor in aanmerking kunt komen volgen binnenkort. Op zondag 27 mei zullen op de binnenplaats van het Filmcafé Secret Garden sessies plaatsvinden. Deze zijn een samenwerking van H19, 24Music.TV, het Filmcafé en het Parkfeest. Verder kunnen bezoekers van het Filmcafé oud filmmateriaal van het Parkfeest bekijken.

Loungepark met BBQ en Speciaalbier
Slotpark-Oost betrekken we gedurende het hele Parkfeest bij het festivalterrein. We gaan het inrichten als Loungepark. Een plek waar je rustig kunt loungen, kletsen onder het genot van speciaal bier (Lindemans/Chimay), mooie wijnen (Gouden Ton) en verse producten van de houtskoolbarbecue. Je kunt er lekker zitten op zitzakken en makkelijke stoeltjes.

Eerst-eten-laantje
In Oosterhout houden we van goed eten. Ons “Eerst-eten-laantje” gaan we daarom nóg groter maken met meer service en snelheid en een heerlijk aanbod. Ieder jaar merken we dat onze gasten het zeer waarderen dat ze goed kunnen eten tijdens het Parkfeest en daar spelen we graag op in.

Vrijwilligers: bouwers en verkeersregelaars
Zoals gezegd draait het Parkfeest volledig op vrijwilligers. De vrijwilligerscommissie is weer druk met het inplannen van alle mensen die mee willen helpen met het Parkfeest en daarmee de opbrengst voor goede doelen. Vooral de opbouw- en afbouwploeg kan nog wat handen gebruiken. Techneuten, maar ook gewoon sjouwers zijn van harte welkom in deze ploeg. Ook barpersoneel voor de zondag is meestal nodig. Tenslotte zijn we ook naarstig op zoek naar verkeersregelaars (voor opleiding wordt gezorgd). Kijk even op de website onder het knopje Vrijwilliger hoe je je kunt aanmelden.

Vrijdag 25 mei Tribute Night en VrijMiBo voor Festifans
Voor het eerst zetten we onze Festifans extra in het zonnetje tijdens de VrijMiBo op 25 mei, voorafgaand aan de Tribute Night. Festifans zijn onze trouwe fans en ondersteunen het Parkfeest en daarmee de Oosterhoutse goede doelen. Je kunt nog steeds Festifan worden voor 2018! Na de VrijMiBo gaat het Parkfeest van start met de Tribute Night. Heerlijke muziek gebracht door de beste tributebands; GUNS N’ ROSES, Ed Sheeran, Red Hot Chilipeppers, Mumford & Sons en Beth Hart… door de goede tributebands lijkt het net of ze écht op het podium staan. Tickets € 15,- verkrijgbaar online of bij de VVV Oosterhout.

Zaterdag 26 mei Festivaldag
Vanaf 14.00 uur gaat het Festivalterrein open en om 14.30 uur klinken de eerste klanken al door het Slotpark met zijn prachtige bomen en heerlijke sfeer. Een line-up waar je je vingers bij aflikt; Causes, MAAN, MY BABY, Douwe Bob, Ronnie Flex & Deuxperience, De Dijk, Wulf, Kraak & Smaak, PEER en Jacqueline Govaert. Met als extraatje dus unplugged sessies van Douwe Bob en Huub van der Lubbe in het Filmcafé. Tussendoor prima eten bij het “Eerst-eten-Laantje”. Tickets zijn € 28,- en verkrijgbaar online of bij de VVV Oosterhout. Koop je een passe-partout voor vrijdag en zaterdag, dan kost het je slechts € 36,-.

Consumptiebonnen
Tijdens het Parkfeest betaal je alles met consumptiebonnen (€ 2,40 per stuk). Je kunt de bonnen met pin of cash betalen bij de daarvoor ingerichte kassa’s. Er is ook een snoepkraam waar je naast lekkernijen die op de een of andere manier gerelateerd zijn aan Oosterhout ook regenponcho’s en gehoorbescherming kunt kopen. We gaan er trouwens van uit dat de regenponcho’s niet nodig zijn.

Goede doelen
Het Parkfeest is opgericht ter ondersteuning van het Oosterhoutse Carnaval en daarnaast andere Oosterhoutse goede doelen. Wanneer het Parkfeest winst maakt, wordt een deel van de winst verdeeld onder diverse organisaties. Afgelopen jaar hebben we naast een bijdrage aan de Mienushal, onder andere geld gegeven aan het TICO-huis, de verkeersregelaars (nieuwe portofoons), het Oosterhouts Kamerkoor, CV ‘t Rutselbos en CV De Pierewaaiers. Ook dit jaar hopen we weer genoeg geld te verdienen om Oosterhout te ondersteunen.
Programma/vrijwilligers: www.parkfeest.nl
Kaartverkoop/festifans: www.parkfeest.nl/tickets


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.