VV Oosterhout wint van GSWB en past jeugd in! In …

[ad_1]
VV Oosterhout wint van GSWB en past jeugd in!

In een lekker temperatuurtje is het heerlijk ballen!

Vandaag de returnwedstrijd tegen GSBW uit Goirle, het was vanmiddag lekker toeven op sportpark ‘De Kuil’ in Goirle. Een paar kilometer westelijker verloor NAC door te weinig agressiviteit van aartsrivaal Willem II. En een paar kilometer oostelijker was alles wat PSV een warm hart toedraagt zich aan het voorbereiden op het 24ste landskampioenschap. Wel moest hiervoor runner-up AJAX aan de zegekar gebonden worden.

Voor VV Oosterhout was het zaak om de nare bijsmaak van vorige week tegen Gilze van zich af te voetballen. De thuiswedstrijd eindigde op 18 januari jongstleden in 2-2 hier kwam VV Oosterhout destijds twee keer uit een achterstand terug. Zaak voor de mannen van Jorco de Kok het ditmaal anders aan te pakken.
Keepers geblesseerd: voor VV Oosterhout begon de wedstrijd met een pracht van een uitdaging beide keepers Ramon Everduim en Mathias van Staaij waren geblesseerd en Arno Schreuder met zijn 42 jaar de vaste stand-in in moeilijke tijden mocht het wit/zwarte doel verdedigen en dit deed hij met verve.

Aftasten en aftasten: het begin van de wedstrijd werd er in een te laag tempo gespeeld en leek het meer op een pot zomeravondvoetbal uit lang vervlogen tijden. In de 22ste minuut was daar Sander Schnell van GSWB die een dieptepass keurig aannam en zijn naam eer aandeed door als een raket langs Robin Versluijs te stuiven. Hij had echter geen rekening gehouden met Arno Schreuder die zijn schot, als in zijn gloriedagen, pareerde.

Magnifiek doelpunt: in de 28ste minuut was daar ineens Raymon Raams die van een afstand van zeker 20 meter met een prachtige lob Dave van Berkel het nakijken gaf 0-1. Dit was voor GSWB een domper die ze de eerste helft niet meer te boven kwamen. In de 42ste minuut was het Yamani el Aharchaou die een aanval opzette. Yamani speelde Newien Ramlal in en Newien, niet zelfzuchtig, legde de bal panklaar voor Yamani en de 0-2 op het scorebord. Dit was ook de ruststand.

Blessure linksback: op het eind van de eerste helft was Baris Kaya geblesseerd geraakt hij werd in de tweede helft vervangen door jeugdspeler Ali Eren Yazici, net als 2 weken geleden speelde Ali een meer dan verdienstelijke tweede helft. Na even spelen werd ook Yamani vervangen met 2-0 voor zat zijn werk erop en voor Jorco de Kok het sein om Joey Vreijsen in te brengen. Joey speelde een goede partij en op een paar slordigheidjes na deed hij uitstekend mee.
Fysieker spel: Naarmate de wedstrijd vorderde en bij GSBW het besef doordrong dat er weleens weinig te halen zou zijn begon met name Bradley Luiten wat onnodige overtredingen te maken op met name Kazim Aydin. Rick Kuipers trapte hierna Kazim op zijn enkels en de scheidsrechter gaf hem terecht een gele kaart. Een kleur die Matthew Coenraadts van VV Oosterhout na een opstootje in de eerste helft al had gezien. Scheidsrechter van Geffen floot een onberispelijke partij en had geen enkele moeite om alles in goede banen te leiden.

Strafschop gemist: in de 65ste minuut was daar ineens Newien die als een duiveltje uit een doosje voor Dave van Berkel verscheen deze vloerde Newien onreglementair en de scheidsrechter wees naar de stip. Dit buitenkansje kon door Stijn Biemans niet verzilverd worden Dave van Berkel stopte zijn inzet. Uit de hoekschop die hieruit volgde was het echter Robin Versluijs die snoeihard binnenkopte 0-3.
Buit binnen: met de 0-3 op het scorebord was voor VV Oosterhout de buit binnen. In de 80ste minuut kwam Wesley Stadhouders voor Robin in de ploeg en hij voetbalde naadloos mee. Newien kreeg in 85ste minuut nog een dot van een kans, de keeper van GSWB was echter en te grote sta in de weg. Even later liet Deniz Baris uit een rebound de 1-3 aantekenen. Arno stopte de bal in eerste instantie maar bokste de bal recht op het hoofd van de eerder genoemde Deniz. Eindstand 1-3 en dik verdiend gewonnen door VV Oosterhout.

PSV won op overtuigende wijze van AJAX en is de opvolger van landskampioen Feyenoord, wat zijn zondagen toch leuk af en toe in Brabant.
Volgende week de eerste wedstrijd van de tweeluik tegen Waspik op de Contreie aanvang 14.30 uur
Foto’s van de wedstrijd vind je hier: https://www.vvoosterhout.nl/985/gswb—vv-oosterhout/?type=1&from=0

[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.