Jungle-time in de Warande! Op 22 april opent wet…

[ad_1]
Jungle-time in de Warande!

Op 22 april opent wethouder Marian Witte het speeltoestel Klimjungle in Recreatieoord de Warande. In, om, onder het speeltoestel zijn zondag lootjes verstopt waarmee je toffe prijzen kunt winnen van Brasserie De Warande, IJssalon ViaVia, GibbonSport, Decathlon, JONG, vrijkaartjes van de Warande, Moove en twee zaterdagkaartjes van het Parkfeest Oosterhout (met oa MAAN, Douwe Bob, Ronnie Flex). Wil je ook lekker zwemmen, klimmen en misschien wel winnen aanstaande zondag? Kom dan om 14.00 uur naar het speeltoestel.
ps; wij zijn erg benieuwd in welke jungle-outfit de wethouder verschijnt…?


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.