Politie op zoek naar twee jonge straatrovers in Oo…

[ad_1]
Politie op zoek naar twee jonge straatrovers in Oosterhout

Slachtoffer in scootmobiel geslagen met een stok

Twee nog onbekende jongens hebben dinsdag 17 april 2018 omstreeks 20.10 uur geprobeerd nabij winkelcentrum Zuiderhout Een 47-jarige Oosterhouter te beroven. Het slachtoffer, die zich verplaatst zich in een scootmobiel, werd door een van de daders met een stok geslagen. De politie is op zoek naar getuigen van het incident.

Het slachtoffer deed aangifte. Hij vertelde dat hij in zijn scootmobiel reed. Hij zag schuin tegenover de Lidl supermarkt, nabij de laaddeuren van Albert Heijn twee jongens staan. Ze droegen hoodies, één was zwart van kleur, de ander wat lichter. Hij zag dat de jongen met de donkere hoodie de mand aan zijn scootmobiel wilde grijpen. Hij duwde die hand weg waarna hij door de tweede jongen met een stok tegen zijn borst werd geslagen. De geschrokken aangever zag dat hij bloedde en riep nog iets tegen de jongens waarna zij er vandoor gingen. Ze renden weg richting de Azaleastraat. Het slachtoffer, die erg onder de indruk was van het incident, heeft vervolgens de politie gealarmeerd.

Oproep
De politie is op zoek naar getuigen van deze straatroofpoging. Het zou gaan om blanke jongemannen, circa 16 a 20 jaar oud. Een van de knapen had donker kort achterover gedragen haar. Als u informatie heeft over deze brute straatroofpoging dan kunt u bellen met de politie van het team Dongemond via het nummer 0900-8844. Mocht u uw informatie liever anoniem melden, dan kunt u deze doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.