Avondvierdaagse Oosterhout – Super gezellig wandelen

[ad_1]
Avond4daagse Oosterhout maakt doorstart en gaat dit jaar gewoon door.

De 72ste Oosterhoutse Avond4daagse zal dit jaar gewoon plaatsvinden van 5 t/m 8 juni. Dat maakte Stichting Willem van Duivenvoorde ondanks eerdere berichtgeving vrijdagmiddag bekend. Inschrijven voor de wandeltochten van 3, 5 en 10 kilometer kan vanaf vrijdag 4 mei bij VVV Oosterhout aan de Torenstraat. Deelname kost 5 euro per persoon.

Onvoldoende nieuwe vrijwilligers
Twee weken geleden maakte de organisatie bekend dat het vierdaagse wandelevenement wegens een tekort aan vrijwilligers dit jaar niet door zou gaan. Door het uitblijven van voldoende aanwas van nieuwe trouwe vrijwilligers was er een te grote druk ontstaan op de blijvende groep vrijwilligers. Hierdoor kon de organisatie niet instaan voor de veiligheid van de ruim 2.000 wandelaars en evenzoveel begeleiders.

Doorstart
Enkele leden van Ronde Tafel 145 en JCI Oosterhout zijn met het bestuur van de de organiserende stichting en de gemeente om tafel gegaan om er samen voor te zorgen dat de Avond4daagse dit jaar toch doorgaat. Mede dankzij deze betrokken Oosterhouters is het vertrouwen ontstaan dat de Oosterhoutse Avond4daagse niet alleen dit jaar, maar zeker ook in de toekomst, een vaste plaats op de evenementenkalender zal houden. Het nieuwe bestuur zal bestaan uit Bert Ariëns, Mathijs Raaijmakers, Marjolijn Schuurmans, David Tielemans, Max Biemans en Jeroen Vorspaget.

Inschrijven vanaf 4 mei bij het VVV
Vanaf vrijdag 4 mei kun je je weer inschrijven bij VVV Oosterhout aan de Torenstraat. Net als voorgaande jaren kost inschrijven 5 euro per persoon. Let op! Je kunt bij het VVV alleen pinnen en niet met contant geld betalen! Bij het opgeven moet je aangeven of je 3, 5 of 10 kilometer per dag gaat lopen en voor de hoeveelste keer je meedoet, zodat de juiste medaille kan worden klaargelegd.

Meld je aan als vrijwilliger
Wil jij meehelpen om de 72ste Oosterhoutse Avond4daagse tot een succes te maken? Wil jij je een of meerdere avonden vrijmaken om enkele uurtjes een stempelpost mee te bemannen? Jouw hulp is meer dan welkom! Aanmelden kan door een mail met je naam en contactgegevens te mailen aan vrijwilliger@avondvierdaagseoosterhout.nl.

Meer informatie en de routebeschrijvingen vind je op de website www.avondvierdaagseoosterhout.nl

Avondvierdaagse Oosterhout – Super gezellig wandelen

Geen avondvierdaagse 2018 Om organisatorische redenen zal er dit jaar GEEN Avondvierdaagse in Oosterhout plaatsvinden Bestuur en vrijwilligers St. Willem van Duivenvoorde info@avondvierdaagseoosterhout.nl
[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.