Opnieuw zuur puntenverlies voor TSC uit bij RWB 0…

[ad_1]
Opnieuw zuur puntenverlies voor TSC uit bij RWB 0-0

Met de zon hoog aan de hemel en met de nodige winst punten thuis behaald op zak toog TSC vandaag naar Waalwijk . Daar waar revanche genomen zou moeten worden voor de eerder geleden thuisnederlaag. TSC kon ook gelijk van start gaan met dezelfde opstelling als een week eerder thuis tegen Waspik. Natuurlijk zou RWB zich veelal gaan ingraven en heel veel aandacht aan de verdediging schenken , TSC maar het spel laten maken. Bijna alle tegenstanders komen met deze tactiek tevoorschijn tegen sterkere tegenstanders. Dus is het dan aan ons elftal om te laten zien dat we zo’n wedstrijd naar onze hand moeten kunnen zetten. Maar helaas ook vandaag zat dat er niet in . Ondanks de grote inzet van zowat het hele team blijkt eens temeer dat juist op dit soort momenten in deze wedstrijden er te weinig spelers het spel kunnen maken . We weten gewoon dat er meer dan voldoende kwaliteit in het team zit , ervaren spelers die zich allang bewezen hebben .Jonkie’s die zich ook al diverse keren met al hun kwaliteiten van de goede kant hebben laten zien. Maar op de een of andere manier wil het dit seizoen teveel keren net niet lukken.

Jeka loopt steeds meer uit en dat doen ze uiteraard goed , niks mis mee. Maar het grote verschil zit hem wel in het feit dat TSC onnodig veel punten laat liggen juist tegen ploegen waarvan je van tevoren van denkt dat er iets te halen is. Wil TSC in een juiste flow komen tegen de tijd dat de nacompetitie van start gaat dan zal er nog heel wat moeten gebeuren. Niets is onmogelijk maar wanneer gaat de machine gesmeerd draaien ? Vandaag althans nog zeker niet. Terug naar de wedstrijd. TSC was sterker maar kon geen echte kansen creëren, RWB loerend op de counter was er voor rust met een geweldig zondagsschot nog het dichtst bij . Gelukkig voor TSC was de deklat ditmaal de reddende engel. Na de thee eenzelfde spelbeeld. Weer wel een opbouwend TSC maar tot de zestien en dan meestal een slechte eindpass, slordig balverlies etc. Even leek er in het TSC spel een opleving te komen toen Joury den Boogert kwam voor Berry de Ram . Maar ook die hoop was na 10 minuten ook weer vervlogen. Ook de wissels Martijn Schepers voor Wouter Kops en Bas Blokdijk voor Pascal Ippel brachten niet het gewenste resultaat.

De vele mee gereisde TSC supporters waren na afloop toch wel teleurgesteld om de terugreis met maar 1 puntje op zak te moeten aanvaarden. Volgende week krijgen we een ouderwetse topper voorgeschoteld DESK uit Kaatsheuvel komt op bezoek aan de Warandelaan. Jaren geleden was dit een van de topwedstrijden in het amateurvoetbal . TSC moet er nu echt alles aan gaan doen om in ieder geval een mooie 2e op de ranglijst te gaan worden. Opstelling TSC vandaag : Yannick Millenaar,Wouter Kops, Devon van Dam, Jari van Helvoort, Joey Huisveld, Jeroen van Leijsen,Calvin Clemens, Marnix van der Velden, Pascal Ippel,Wouter van Steijn, Berry de Ram. HJ


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.