Lintjesregen Oosterhout 2018 De heer A.C.N. den B…

[ad_1]
Lintjesregen Oosterhout 2018

De heer A.C.N. den Bieman uit Oosterhout is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Arno den Bieman (66) is al geruime tijd actief in de Oosterhoutse samenleving. Bij scouting Erasmus heeft hij sinds 1970 meerdere leidinggevende functies vervuld. Daarnaast heeft hij voor Scouting Nederland de nodige verdiensten. Bijzonder is ook zijn inzet voor het Sinterklaasproject van Scouting Erasmus, waarin hij al zo’n 47 jaar een hoofdrol vervult. Sinds een kleine tien jaar is hij ook actief als vrijwilliger in het Alzheimer Café en bij het Dementiepunt. Hij is vrijwillig chauffeur op buurtbus 226 en penningmeester van de Buurtbusvereniging. Tenslotte is hij sinds enkele jaren actief als lid van de Huurderscommissie SHBO.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.