Lintjesregen Oosterhout 2018 De heer G.L.J. Donke…

[ad_1]
Lintjesregen Oosterhout 2018

De heer G.L.J. Donkers uit Oosteind is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Gerard Donkers (62) is varkenshouder. Vanuit zijn vak heeft hij zich steeds bezig gehouden met deskundigsheidsbevordering en belangenbehartiging. Daarbij had hij niet alleen oog voor de belangen van de sector, maar zeker ook voor die van de rest van de maatschappij. Zo is hij sinds 1981 actief lid van de Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie (ZLTO) afdeling Oosterhout en diens voorganger de Noord Brabantse Christelijke Boerenbond. Van 2000 tot 2016 was hij bestuurslid (vicevoorzitter). Hij was enige tijd bestuurslid van Topigs en LTO SIVA. In 1987 was hij mede-initiatiefnemer voor de Huiskamerstudieclub Oosterhout en Omstreken, waarvan hij ook 16 jaar voorzitter was. En vanuit zijn lidmaatschap van de Ledenraad van Rabobank Amerstreek nam hij in 2014 mede het initiatief voor de Agro Community. Ook in Oosteind is Donkers actief. Zo is hij sinds 2011 actief lid van de werkgroep RO van de Vereniging Belangen Oosteind. En ook buurtvereniging ‘t Horstje kan al lange tijd op zijn inzet rekenen. Van deze vereniging is hij sinds 2015 ook bestuurslid (voorzitter).


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.