Lintjesregen Oosterhout 2018 De heer H.M. de Nijs…

[ad_1]
Lintjesregen Oosterhout 2018

De heer H.M. de Nijs uit Oosterhout is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau. Dick de Nijs (66) zet zich alweer 25 jaar onafgebroken in voor Twins Sporting Club. Hij is bijna dagelijks op de velden te vinden en draagt bij aan het onderhoud van de velden en de opstallen. De weekenden zijn daarbij inbegrepen, want de velden moeten immers voor iedere wedstrijd opnieuw geprepareerd worden en van kalklijnen worden voorzien. Naast het onderhoud aan de velden is hij ook de man die alle voorkomende werkzaamheden aan de opstallen uitvoert. Vele uren per week is hij actief voor de vereniging. Dat is des te bewonderenswaardiger, omdat hij sinds 2002 belast is met de zorg voor zijn echtgenote, die als gevolg van een ernstige ziekte aan een rolstoel gebonden is.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.