Lintjesregen Oosterhout 2018 De heer J.F.R. Burm …

[ad_1]
Lintjesregen Oosterhout 2018

De heer J.F.R. Burm uit Oosterhout is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Jack Burm (72) is als fervent parkietenkweker zeer actief in de Vogelsport, zowel lokaal binnen de vereniging Voliere Vrienden als in districtsverband. Hij is keurmeester van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers (NBvV) en gaf en geeft cursussen en lezingen. De heer Burm is daarnaast ook alweer bijna twintig jaar als vrijwilliger intensief betrokken bij en actief binnen de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond. Bijna tien jaar is hij bestuurslid en coördinator van de Buurtbus Vereniging Oosterhout lijn 226.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.