Lintjesregen Oosterhout 2018 De heer M.A.J. van d…

[ad_1]
Lintjesregen Oosterhout 2018

De heer M.A.J. van der Pluijm uit Oosterhout is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Rien van der Pluijm (73) doet al vijftig jaar veel voor de samenleving. Hij was gedurende 28 jaar vrijwillig brandweerman bij de brandweer Hooge en Lage Zwaluwe en later Drimmelen. Hij was tevens jarenlang instructeur bij de Stadsgewestelijke brandweer Breda. Hij schreef vier boeken die van belang zijn voor de regionale geschiedschrijving. Alweer elf jaar ondersteunt hij het bestuur van Watersportvereniging Noorderklip op allerlei terrein. Enkele jaren terug was hij intensief betrokken bij de aanleg van een nieuwe baan bij de Oosterhoutse Golf Club. Voor het Rode Kruis organiseerde hij jarenlang een fundraisingactiviteit en sinds vorig jaar is hij als vrijwilliger verbonden aan het Project Brandveilig Leven Oosterhout.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.