Lintjesregen Oosterhout 2018 De heer M.P.M. Joose…

[ad_1]
Lintjesregen Oosterhout 2018

De heer M.P.M. Joosen uit Oosterhout is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Rien Joosen (66) is een sprekend voorbeeld van een maatschappelijk betrokken ondernemer en Oosterhouter. Als ondernemer steunde hij tal van lokale activiteiten, zoals het carnaval en het Parkfeest. Zowel met een financiële bijdrage als met persoonlijke inzet. Hij werd vervolgens ook actief bij de KBO, waar hij sinds acht jaar samen met zijn echtgenote (buitenlandse) reizen voor de leden organiseert en begeleidt. In 2009 was hij initiatiefnemer voor het jaarlijkse KOM Festival, waarvan hij sinds die tijd voorzitter is. Weer later nam hij het initiatief voor het Zandsculpturen Festival en de Living Statues. Vorig jaar kwam daar het Paraplu Event bij en vanaf dit jaar ook het Korenfestival.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.