Lintjesregen Oosterhout 2018 De heer P.A. Klerkx …

[ad_1]
Lintjesregen Oosterhout 2018

De heer P.A. Klerkx uit Oosterhout is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Piet Klerkx (80) is twintig jaar geleden als vrijwilliger bij Brabants Museum Oud-Oosterhout begonnen en verrichte allerlei taken. Al snel werd hij belast met de dagelijkse leiding van het museum. Piet Klerkx is daarnaast ook al bijna 12,5 jaar actief als koster bij de zondagsdiensten in het Amphia ziekenhuis in Breda. En alweer twintig jaar is hij collectant voor de Hartstichting, waarvoor hij ook jarenlang wijkhoofd was.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.